ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελάκης: Το καλοκαιρινό φιάσκο και ο Παναιτωλικός

Πώς ο Νώντας Παντελάκης έπαιξε και έχασε με τη συμφωνία που έκανε με τον Παναιτωλικό.
Παντελάκης: Το καλοκαιρινό φιάσκο και ο Παναιτωλικός

Μία που άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νώντας Παντελάκης, μία που τον πήρε ο Παναιτωλικός και έκανε σεφτέ στις μεταγραφές.

Για το αν έπραξαν καλά οι Αγρινιώτες, θα δείξει το μέλλον. Δεν είναι, πάντως, σοφό να ψωνίζεις από την ομάδα που έπεσε πρώτη και καλύτερη και μάλιστα στόπερ όταν είχε τέτοια τραγική αμυντική λειτουργία. Ωστόσο, το ταμείο το κάνεις στο τέλος.

Το θέμα είναι ο Παντελάκης. Ο παίκτης που άλλαξε μάνατζερ λίγο καιρό πριν με φόντο το καλοκαίρι αναζητώντας μία καλύτερη τύχη. Όποιος προχωρά σε τέτοιες αλλαγές, αναζητά και το αντίστοιχο step up, δηλαδή μία καλύτερη ομάδα και ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Μόνο που σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για φιάσκο. Έφτασε να χαρίσει το μισό περσινό του συμβόλαιο στον ΠΑΣ Γιάννινα για να μείνει ελεύθερος. Πίστεψε πως η επόμενη μέρα θα έχει γι’ αυτόν ως free agent μία επιβράβευση, αλλά έπεσε έξω.

Ο Παντελάκης έκλεισε στον Παναιτωλικό με λιγότερα από το 100άρικο που είχε στους Ηπειρώτες! Χαμένος οικονομικά στο 100% πηγαίνοντας σε ένα μαγαζί που είναι μεν πιο φερέγγυο στις πληρωμές, αλλά έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους. Το παραπάνω, επομένως, δεν ήρθε σε κανέναν τομέα. Γι’ αυτό και αναμφίβολα μιλάμε ένα από τα χειρότερα deals του καλοκαιριού. Και ας είμαστε ακόμη μόλις στην αρχή του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παντελάκης: Το καλοκαιρινό φιάσκο και ο Παναιτωλικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.