ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρέπει να μείνει στον Ολυμπιακό ή όχι ο Γκος;

Αρκετές οι φήμες περί αποχώρησης του Γκος, ωστόσο τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός;
Πρέπει να μείνει στον Ολυμπιακό ή όχι ο Γκος;

Γκος: Μία σίγουρα αποτυχημένη σεζόν έκλεισε ο Ολυμπιακός, χάνοντας στους τελικούς της Basket League από τον Παναθηναϊκό.Μία σίγουρα αποτυχημένη σεζόν έκλεισε ο Ολυμπιακός, χάνοντας στους τελικούς της Basket League από τον Παναθηναϊκό.

Ένας από τους μοιραίους παίκτες της ομάδας του Πειραιά, ήταν σίγουρα ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, που έχασε το πιο κρίσιμο σουτ στο τέλος του 5ου τελικού, ενώ έκανε και μεγάλο λάθος, δίνοντας την μπάλα στον αντίπαλο λίγα δεύτερα πριν τη λήξη.

Έτσι μετά από αυτά και έχοντας κοστίσει τις νίκες παίρνοντας τα τελευταία σουτ σε αρκετά ματς μέσα στη σεζόν, έχουν δημιουργήσει μία φημολογία αποχώρησης.

Μάλιστα ακούγεται έντονα ότι η Παρτιζάν θα προσεγγίσει τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ρωτήσει για τη διαθεσιμότητα του Γκος.

Ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να φύγει ο Αμερικανός, λέγοντας ότι δεν προσέφερε αυτά που περίμεναν στην ομάδα και δεν κάλυψε την απουσία που άφησε ο Κώστας Σλούκας.

Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος: Πώς πρέπει να το χειριστεί ο Ολυμπιακός;

Αυτό που διαφεύγει σε πάρα πολύ κόσμο φυσικά, είναι ότι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος δεν αποκτήθηκε σε καμία περίπτωση ως αντικαταστάτης του Σλούκα, αλλά ως ένας παίκτης που θα τον πλαισιώσει.

Ο σχεδιασμός άλλωστε που είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ξεκάθαρος και ήθελε ο Κώστας Σλούκας να παραμείνει στην ομάδα, έχοντας τον πιο βασικό ρόλο.

Συγκεκριμένα ήθελα να δημιουργήσει δίδυμα, με τους τέσσερις γκαρντ του και να έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο όταν αυτοί αγωνίζονται.

Ωστόσο ο Κώστας Σλούκας αποχώρησε για τον Παναθηναϊκό και έτσι ο Ολυμπιακός ενώ έκανε κίνηση για τον Μάικ Τζέιμς, δεν κατάφερε να τον κλείσει και έμεινε να έχει… ηγέτη και άνθρωπο της τελευταίας στιγμής τον Γκος, που έχει δείξει από μικρή ηλικία ότι έχει ένα θέμα με τα τελευταία κρίσιμα σουτ.

Τώρα στο μεγάλο ερώτημα, αν θα πρέπει να παραμείνει ο παίκτης ή όχι. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Γκος πρέπει και την επόμενη χρονιά να φοράει τη φανέλα της ομάδας.

Ωστόσο όχι στις συνθήκες που είδαμε φέτος. Πρέπει σίγουρα να είναι ο τρίτος γκαρντ της ομάδας και να έρχεται πίσω από τον Τόμας Γουόκαπ και τον killer που θέλουν και πρέπει να πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» στο «2».

Έτσι θα είναι ακόμα πιο ουσιαστικός, χωρίς να έχει το άγχος του τελευταίου σουτ, που θα το παίρνει ο παίκτης αυτός ή φυσικά ο Σάσα Βεζένκοφ, αν τελικώς επιστρέψει στην μπασκετική του οικογένεια.

Έχει δείξει άλλωστε σε αρκετά ματς ο Γκος, ότι παίζει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, κρατώντας την ομάδα σε δύσκολες καταστάσεις.

Αν πλαισιωθεί σωστά, όπως είχε και στη Ρεάλ Μαδρίτης, τότε μπορεί να είναι ακόμα πιο κομβικός, στα σημεία που πρέπει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρέπει να μείνει στον Ολυμπιακό ή όχι ο Γκος;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.