ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ πάει για το μπαμ με Κάρσντορπ λένε οι Ιταλοί!

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι βρήκε το νέο της δεξί μπακ σύμφωνα με τους Ιταλούς.
Η ΑΕΚ πάει για το μπαμ με Κάρσντορπ λένε οι Ιταλοί!

Πολύ δυνατά φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κινηθεί η ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι, θέλοντας να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του Ματίας Αλμέιδα.

Άλλωστε και ο νέος μεγαλομέτοχος, Μάριος Ηλιόπουλος, ξεκαθάρισε ότι ο Αργεντινός τεχνικός είναι αυτός που θα παίρνει όλες τις αποφάσεις για το ρόστερ.

Ένας από τους βασικούς στόχους, είναι η ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Σιντιμπέ θα αποτελέσει παρελθόν και ο Λάζαρος Ρότα χρειάζεται ανταγωνισμό και σίγουρα βελτίωση.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς λοιπόν, η ΑΕΚ έχει αρχίσει να κοιτάζει μία πολύ δυνατή περίπτωση και αυτή είναι του Ρικ Κάρσντορπ.

Πρόκειται για ένα Ολλανδό δεξιό μπακ, που ανήκει στη Ρόμα και έχει χρηματιστηριακή αξία που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε 28 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ένας άκρως ποιοτικός παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο της Ένωση.

Την πληροφορία φέρνει στο φως η «pagineromaniste», η οποία μάλιστα βάζει και ποσά στο… τραπέζι, τονίζοντας ότι η Ρόμα θα τον παραχωρούσε με ένα ποσό κοντά στα 2.2 εκατομμύρια.

Μένει να δούμε αν τελικώς η ΑΕΚ θα κινηθεί για τον παίκτη και θα κάνει μία πολύ ισχυρή αναβάθμιση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Δείτε τον Ρικ Κάρσντορπ σε δράση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ πάει για το μπαμ με Κάρσντορπ λένε οι Ιταλοί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.