ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πώς η Aegean έγινε σύμμαχος των ερυθρόλευκων στην απόφαση παίκτη

Στα υπέρ, εκτός από τη λατρεία που έχει ο Μεντιλίμπαρ για τον παίκτη και μία λεπτομέρεια στην καθημερινότητα του ποδοσφαιριστή.
Ολυμπιακός: Πώς η Aegean έγινε σύμμαχος των ερυθρόλευκων στην απόφαση παίκτη

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ θέλει έναν παίκτη σαν… τρελός και το δείχνει σχεδόν κάθε μέρα, με συνεχή επικοινωνία μαζί του, για να τον πείσει να υπογράψει για άλλον έναν χρόνο στον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης αυτός είναι ο Ιμπόρα, με τον 34χρονο Ισπανό να έχει εξελιχθεί σε παίκτη βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Ολυμπιακός έδινε στον παίκτη 1,2 εκατ. ευρώ την περασμένη χρονία και του έκανε πρόταση για να ανανεώσει με ελαφρώς λιγότερα χρήματα όμως ο Ιμπόρα ζήτησε να γυρίσει στην Ισπανία και την αγαπημένη του Λεβάντε. Γύρω στα 400.000 ευρώ ήθελε από τους Ισπανούς, χρήματα που όμως δεν μπορεί να δώσει η Λεβάντε, λόγω και του FFP που ισχύει στη β’ εθνική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Έτσι, ο Ιμπόρα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή ένα βήμα πριν την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Στα υπέρ, εκτός από τη λατρεία που έχει ο Μεντιλίμπαρ για τον παίκτη και μία λεπτομέρεια στην καθημερινότητα του ποδοσφαιριστή.

Η πτήση για την Βαλένθια, όπου μένει η οικογένεια του Ιμπόρα (σ.σ. η γυναίκα του και τα παιδιά του, τα οποία πέρασαν μαζί του το καλοκαίρι στην Ελλάδα), είναι απευθείας.

Δεν είναι και λίγο να πάρεις διπλάσια λεφτά από τη Λεβάντε σε μία ομάδα που είσαι απαραίτητος και να απέχεις από το σπίτι σου μία πτήση και 2 ώρες και 15 λεπτά. Μπαίνεις στο αεροπλάνο της Aegean και φτάνεις στη Βαλένθια. Μπαμ μπαμ. Χωρίς ανταποκρίσεις και ταλαιπωρία. Και ο Μεντιλίμπαρ τα… ρεπό τα δίνει εύκολα.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλοι: Τρελάθηκαν με τις φήμες και βάζουν απίθανα λεφτά

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Βεζένκοφ για να μην τον έχει ο Ολυμπιακός – Πόσο τον χρειάζεται όμως;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Πώς η Aegean έγινε σύμμαχος των ερυθρόλευκων στην απόφαση παίκτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.