ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Είναι επιβεβαιωμένο – Πάει να πάρει επιθετικό που βάζει γκολ σε κάθε παιχνίδι που παίζει – Είναι πολλά τα λεφτά αλλά τον θέλει

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει και δεύτερο επιθετικό ανεξάρτητα αν θα μείνει τελικά στο λιμάνι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.
Ολυμπιακός: Είναι επιβεβαιωμένο – Πάει να πάρει επιθετικό που βάζει γκολ σε κάθε παιχνίδι που παίζει – Είναι πολλά τα λεφτά αλλά τον θέλει

Ο Ολυμπιακός κινείται και αυτό είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο, για την περίπτωση του Μιγκέλ Μπόρχα, της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο 31χρονος Κολομβιανός, με market value στα 4,5 εκατ. ευρώ, ματώνει τα… δίκτυα των αντιπάλων, με γκολ και ασίστ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται.

Συνολικά, σε 25 εμφανίσεις του με τη Ρίβερ Πλέιτ, έχει σημειώνει 22 γκολ και 3 ασιστ, δηλαδή κάθε 89 λεπτά βάζει γκολ ή δίνει ασίστ.

Ο ύψους 1,84 μ. Μιγκέλ Μπόρχα είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση, όμως, το Sportime είναι σε θέση να γνωρίζει ότι, ο Ολυμπιακός κυνηγάει πραγματικά την περίπτωσή του, με τη σύμφωνη γνώμη και του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ.

Την ίδια ώρα, ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος άνοιξε την επαφή για τον παίκτη είναι σίγουρος ότι θα… βγάλει μάτια.

Να σημειωθεί ότι ο Μεντιλίμπαρ θέλει και δεύτερο επιθετικό ανεξάρτητα αν θα μείνει τελικά στο λιμάνι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, καθώς δεν του άρεσε η περσινή εικόνα της ομάδας, με την έλλειψη επιθετικών παικτών.

Ελ Κααμπί, Μπόρχα και Κωστούλας, ιδανικά για το Μεντιλίμπαρ η τριάδα στην ερυθρόλευκη επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Πώς η Aegean έγινε σύμμαχος των ερυθρόλευκων στην απόφαση παίκτη

Αγγελόπουλοι: Τρελάθηκαν με τις φήμες και βάζουν απίθανα λεφτά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Είναι επιβεβαιωμένο – Πάει να πάρει επιθετικό που βάζει γκολ σε κάθε παιχνίδι που παίζει – Είναι πολλά τα λεφτά αλλά τον θέλει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.