ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τελειώνει μεταγραφή στόπερ με το ΟΚ του… Πέδρο Μαρτίνς – Τι είπε στον Καρεμπέ

Έρχεται να δέσει στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού με τον Νταβίντ Κάρμο (σ.σ. μιλούν και οι δύο πορτογαλικά ως μητρική τους γλώσσα) και να προσθέσει ανταγωνισμό στον Παναγιώτη Ρέτσο.
Ολυμπιακός: Τελειώνει μεταγραφή στόπερ με το ΟΚ του… Πέδρο Μαρτίνς – Τι είπε στον Καρεμπέ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει τον 27χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Λιάνκο.

Ο ύψους 1,87 μ. δεξιοπόδαρος στόπερ, με value market στα 3 εκατ. ευρώ, έρχεται να δέσει στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού με τον Νταβίντ Κάρμο (σ.σ. μιλούν και οι δύο πορτογαλικά ως μητρική τους γλώσσα) και να προσθέσει ανταγωνισμό στον Παναγιώτη Ρέτσο.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός, για να καταλήξει στην περίπτωσή του ρώτησε τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον είχε παίκτη στην Αλ Γκαράφα την περασμένη σεζόν, όπου αγωνίστηκε δανεικός από τη Σαουθάμπτον.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς, ρωτώντας τον για τον παίκτη, με τον Πορτογάλο, πρώην προπονητή των ερυθρόλευκων να λέει τα… καλύτερα για τον Βραζιλιάνο ο οποίος παίζει και αριστερό στόπερ αλλά και δεξί μπακ.

Ο Λιάνκο έχει σέρβικες ρίζες από τον παππού του, ο οποίος γεννήθηκε στην ενωμένη τότε Γιουγκοσλαβία, στη Σερβία και μετακόμισε στη Βραζιλία όταν ήταν έξι ετών κατά την διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Λιάνκο έχει εμπειρία του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου καθώς για μία τετραετία έπαιζε στην Τορίνο και την Μπολόνια στην Ιταλία (σ.σ. όπου η αξία του έφτασε στα 8 εκατ. ευρώ) ενώ έχει αγωνιστεί και 36 φορές με τη φανέλα της Σαουθάμπτον.

Έχει παίξει στις μικρές εθνικές ομάδες τόσο της Σερβίας όσο και της Βραζιλίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ανατροπή στην υπόθεση Όρτα

Ολυμπιακός: Είναι επιβεβαιωμένο – Πάει να πάρει επιθετικό που βάζει γκολ σε κάθε παιχνίδι που παίζει – Είναι πολλά τα λεφτά αλλά τον θέλει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τελειώνει μεταγραφή στόπερ με το ΟΚ του… Πέδρο Μαρτίνς – Τι είπε στον Καρεμπέ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.