ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ισραηλινός που χωρίς να το καταλάβει κανείς ανέλαβε τα οικονομικά στον Ολυμπιακό

Έχει αναβαθμιστεί σε οικονομικό διευθυντή όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ολυμπιακός: Ο Ισραηλινός που χωρίς να το καταλάβει κανείς ανέλαβε τα οικονομικά στον Ολυμπιακό

Ιδιαίτερες αναφορές γίνονται στο Ισραήλ για τον διευρυμένο ρόλο που έχει ο Μπόαζ Τοσάβ, ως οικονομικός διευθυντής των ομάδων του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μπόαζ Τοσάβ, είχε γίνει γνωστός στο ελληνικό κοινό τον Μάιο, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης του ανέθεσε τη θέση του προέδρου της Ρίο Άβε, όταν οριστικοποιήθηκε η αγορά της πορτογαλικής ομάδας από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτη και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πλέον ο Τοσάβ έχει αναβαθμιστεί σε οικονομικό διευθυντή όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων του Βαγγέλη Μαρινάκη, με δημοσιεύματα στο Ισραήλ να τονίζουν πως ο διορισμός του Ισραηλινού «εκτείνεται πέρα ​​από τη σφαίρα του αθλητισμού».

«Σε μια εποχή που το Ισραήλ αντιμετωπίζει προκλήσεις στις ευρωπαϊκές αθλητικές αρένες, η ανύψωση ενός Ισραηλινού σε μια τόσο κομβική θέση έχει τη δυνατότητα να αναδιαμορφώσει τις αντιλήψεις για το Ισραήλ σε ολόκληρη την Ευρώπη», αναφέρει το israelhayom.com.

«Αυτή η εξέλιξη όχι μόνο αντιπροσωπεύει ένα προσωπικό επίτευγμα για την Τοσάβ αλλά αποτελεί και απόδειξη της αυξανόμενης επιρροής της ισραηλινής τεχνογνωσίας στη διαχείριση αθλητικών αγώνων στην παγκόσμια σκηνή. Ανοίγει νέους δρόμους για συνεργασία και κατανόηση στη διεθνή ποδοσφαιρική κοινότητα», καταλήγει το ισραηλινό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τελειώνει μεταγραφή στόπερ με το ΟΚ του… Πέδρο Μαρτίνς – Τι είπε στον Καρεμπέ

Ολυμπιακός: Ανατροπή στην υπόθεση Όρτα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Ισραηλινός που χωρίς να το καταλάβει κανείς ανέλαβε τα οικονομικά στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.