ΠΑΟΚ

Η Εσπανιόλ ανέβηκε, ο ΠΑΟΚ περιμένει – Η κρίσιμη ώρα για Μπρεϊθγουέιτ και η ρήτρα

Η κρίσιμη ώρα για την απάντηση του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ στον ΠΑΟΚ πλησιάζει.
Η Εσπανιόλ ανέβηκε, ο ΠΑΟΚ περιμένει – Η κρίσιμη ώρα για Μπρεϊθγουέιτ και η ρήτρα

Η Εσπανιόλ έκανε τη μεγάλη ανατροπή και ανέβηκε στη La Liga, με τον Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ να καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Δανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ για τη θέση του φορ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν καταθέσει εδώ και καιρό συγκεκριμένη πρόταση ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Στον Δικέφαλο περίμεναν τις εξελίξεις αναφορικά με την Ισπανική ομάδα, η οποία μετά την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς με την Οβιέδο, επικράτησε με 2-0, έκανε την ανατροπή και επέστρεψε στα μεγάλα «σαλόνια».

Ο 33χρονος μετά την άνοδο της ομάδας του έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος με όποια ομάδα θέλει. Οι «ασπρόμαυροι» προτείνουν ένα συμβόλαιο κοντά στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και με δεδομένο πως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του παίκτη έχουν ολοκληρωθεί, περιμένουν την τελική του απάντηση.

Υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση που δεν κατάφερνε η Εσπανιόλ να προβιβαστεί, τότε υπήρχε μία ρήτρα αποδέσμευσης στα 600.000 ευρώ.

Φυσικά, στον ΠΑΟΚ τρέχουν παράλληλα και άλλες υποθέσεις και σε περίπτωση που λάβουν αρνητική απάντηση, τότε θα προχωρήσουν κάποια από τις υπόλοιπες υποθέσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Εσπανιόλ ανέβηκε, ο ΠΑΟΚ περιμένει – Η κρίσιμη ώρα για Μπρεϊθγουέιτ και η ρήτρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.