ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Θα σκάσει η βόμβα!

Μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά θέλει να ολοκληρώσει άμεσα ο Παναθηναϊκός.
Παναθηναϊκός: Θα σκάσει η βόμβα!

Έτοιμος να πατήσει γκάζι για την ενίσχυση του ρόστερ του είναι ο Παναθηναϊκός. Η εβδομάδα που διανύουμε και αυτή που θα ακολουθήσει, θα έχουν εξελίξεις. Επόμενη μεταγραφή θα αποτελέσει ο Ντραγκόφσκι.

Οι διαπραγματεύσεις με τη Σπέτσια κράτησαν αρκετά και ο Παναθηναϊκός έφερε την υπόθεση εκεί που την ήθελε. Πάτησε πάνω στην ανάγκη των Ιταλών και στη θέληση του παίκτη. Εξ αρχής η ρήτρα αγοράς του ήταν υπερβολική. Το ποσό έπεσε αισθητά και όλα πήραν τον δρόμο τους.

Μόνο που το θέμα είναι να μη μείνουν εκεί οι «πράσινοι», οι οποίοι πιέζουν για να κλείσουν και την υπόθεση του αριστερού μπακ. Το Sportime.gr ανέλυσε τα δεδομένα για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Εφόσον επιστρέψει στην Ελλάδα, το «τριφύλλι» έχει τον πρώτο λόγο. Έχει κάνει την καλύτερη πρόταση και εάν αποσπάσει την υπογραφή του, θα μιλάμε για ηχηρή προσθήκη. Ειδικά από τη στιγμή που όλοι οι μεγάλοι το έψαξαν μαζί του έστω και εάν δεν έδειξαν άπαντες την ίδια θέρμη.

Ταυτόχρονα αναφέραμε πως ο Παναθηναϊκός πάει για μεγάλη μεταγραφή στα εξτρέμ. Η περίπτωση του Κριστιάν Παβόν το επιβεβαιώνει και δεν είναι η μόνη. Το νέο όνομα που έσκασε είναι ο Φακούντο Πελίστρι. Τον γνωρίζει καλά ο Ντιέγκο Αλόνσο, τον είχε παίκτη στην εθνική Ουρουγουάης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον παραχωρεί. Ακόμη και εάν είναι αρκετά δύσκολη η υπόθεσή του, το μήνυμα είναι σαφές. Οι «πράσινοι» το έχουν πάρει απόφαση να κάνουν κίνηση από το πάνω ράφι για τα εξτρέμ. Και στόχος είναι να σκάσει η πρώτη βόμβα σύντομα!

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Θα σκάσει η βόμβα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.