ΜΠΑΣΚΕΤ

Να πάρει Κλάιμπερν ο Ολυμπιακός για να μην παίζει ο Παπανικολάου;

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ρισκάρει το χρόνο του Παπανικολάου αν έρθει ο Κλάιμπερν, κάτι που δεν πρόκειται να κάνει ο Μπαρτζώκας.
Να πάρει Κλάιμπερν ο Ολυμπιακός για να μην παίζει ο Παπανικολάου;

Σίγουρα μετά την αποτυχημένη σεζόν που έκανε, ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τις καλύτερες δυνατές κινήσεις, ώστε ο Γιώργος Μπαρτζώκας να έχει τα κατάλληλα εργαλεία.

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, οι φήμες έχουν φέρει στο προσκήνιο το όνομα του Γουίλ Κλάιμπερν, ως ένας από τους υποψήφιους στόχους της ομάδας του Πειραιά.

Ο Αμερικανός έμεινε ελεύθερος από την Εφές Αναντολού και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πόση βάση έχει όμως το όνομα αυτό, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, από το οποίο δύσκολα θα παρεκκλίνει;

Μιλάμε για έναν παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Κώστα Παπανικολάου, που έχει δείξει πόσο κομβικός είναι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Μπορεί να χωρέσει ο Κλάιμπερν;

Ο Κώστας Παπανικολάου λοιπόν δεν μπορεί να κουνηθεί από το ρόστερ της ομάδα για πάρα πολλούς λόγους, τόσο αγωνιστικούς αλλά και εξωαγωνιστικούς.

Η εμπιστοσύνη που του έχει ο Μπαρτζώκας είναι ξεκάθαρη και δεν πρόκειται να θυσιάσει τον χρόνο του για να προσθέσει και άλλον παίκτη στο «3».

Είναι ξεκάθαρο ότι πρώτος στόχος είναι ο Σάσα Βεζένκοφ και να έρθει τελικώς και ο Ολυμπιακός… επικρατήσει στην κόντρα με τον Παναθηναϊκό, θα πάρει… σπίτι του τη θέση στο «4».

Έτσι ο Άλεκ Πίτερς θα κατέβει στο «3» να προσφέρει βοήθειες και να μοιράζεται τον χρόνο με τον αρχηγό του, δημιουργώντας έτσι μία πεντάδα που θα σουτάρουν όλοι οι παίκτες, σε συνδυασμό και με τις προσθήκες στα γκαρντ.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν και με τα δεδομένα που έχουμε, ο Γουίλ Κλάιμπερν δε… χωράει, αφού θα κρατήσει τον Σακίλ ΜακΚίσικ ο Ολυμπιακός, όπως φαίνεται μόνο για τη Euroleague και ο Αμερικανός που δεν έκανε και την καλύτερη σεζόν την καριέρας του και είναι σε πτωτική πορεία, δύσκολα θα δεχτεί κάτι αντίστοιχο.

Οπότε για κανέναν λόγο δεν μπορεί να έρθει και να μην παίζει ο Παπανικολάου, που αποτελεί έναν από τους θρύλους της ομάδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Να πάρει Κλάιμπερν ο Ολυμπιακός για να μην παίζει ο Παπανικολάου;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.