ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Είναι ο Βασιλιάς της Ευρώπης και με αποδείξεις!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γράφει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ακόμα και στα 39 του.
Κριστιάνο Ρονάλντο: Είναι ο Βασιλιάς της Ευρώπης και με αποδείξεις!

Ιστορία συνεχίζει να γράφει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα Euro, κάνοντας ακόμα ένα ρεκόρ στο Euro 2024 της Γερμανίας.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ακόμα και στα 39 του, δε σταματάει να εντυπωσιάζει, ακόμα και αν δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα.

Ωστόσο με την ασίστ που έδωσε στον αγώνα απέναντι στην Τουρκία, όπου η Πορτογαλία επικράτησε με 3-0 έβαλε τη… σφραγίδα του για ακόμα μία φορά στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, έγινε ο παίκτης που έχει τις περισσότερες ασίστ σε Euro, μετρώντας 8, όσες έχει και ο Πομπόρσκι και θέλει ακόμα μία για να κάνει το ρεκόρ απόλυτα δικό του.

Ενώ δεν ξεχνάμε ότι εδώ και καιρό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους σκόρερ σε Euro, έχοντας 14, αφήνοντας πολύ πίσω του τον Μισέλ Πλατινί που έχει πετύχει 9.

Φυσικά αν και το impact του μέχρι τώρα δεν είναι τεράστιο μέσα στο γήπεδο, που ψάχνει να βρει τα πατήματά του, μας έχει χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές με τη λατρεία που του δείχνουν οι οπαδοί του, κάτι που αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι το status «θρύλος» δίπλα στο όνομά του, έχει μπει απόλυτα δίκαια.

Δείτε τις λίστες με τα ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κριστιάνο Ρονάλντο: Είναι ο Βασιλιάς της Ευρώπης και με αποδείξεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.