ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Απορούν που ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να δίνει τρελά λεφτά ακόμα και στη Φόρεστ – Τι έκανε τώρα

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ Ευάγγελος Μαρινάκης μείωσε το χρέος του συλλόγου.
Νότιγχαμ Φόρεστ: Απορούν που ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να δίνει τρελά λεφτά ακόμα και στη Φόρεστ – Τι έκανε τώρα

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι απίστευτα τυχερή που έχει τέτοια γενναιόδωρη οικονομική υποστήριξη από την ιδιοκτησία της», αναφέρει ο Νίκολας Ράνταλ, μη εκτελεστικός διευθυντής της Φόρεστ, με φόντο μία ακόμα ένεση ρευστότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγγλικό σύλλογο.

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ Ευάγγελος Μαρινάκης μείωσε το χρέος του συλλόγου μετατρέποντας δάνεια ύψους 41 εκατομμυρίων λιρών σε μετοχές.

Να σημειωθεί ότι η πρακτική της μετατροπής των δανείων σε ίδια κεφάλαια αφαιρεί το χρέος, κάτι που ο Έλληνας επιχειρηματίας έκανε σε μικρότερες ποσότητες τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Φόρεστ σημείωσε λειτουργική ζημία άνω των 34 εκατομμυρίων λιρών στους λογαριασμούς της πέρυσι αντιμετωπίζοντας προβλήματα με το FFP του αγγλικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τελείως λάθος η εικόνα που έχουν όλοι για τη σχέση Ρονάλντο και Μπρούνο Φερνάντες

Να πάρει Κλάιμπερν ο Ολυμπιακός για να μην παίζει ο Παπανικολάου;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νότιγχαμ Φόρεστ: Απορούν που ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να δίνει τρελά λεφτά ακόμα και στη Φόρεστ – Τι έκανε τώρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.