ENGINE POWER

Συγκλονιστική στιγμή που αυτοκίνητο εκρήγνυται στα 306 μίλια/ώρα κατά τη διάρκεια αγώνα NHRA Funny Car αφήνοντας τον οδηγό John Force στο νοσοκομείο

NHRA Funny Car: Η κόρη του οδηγού αγώνων της John Force, Courtney, συνόδευε τον μπαμπά της στο ασθενοφόρο μετά απο το τρομακτικό ατύχημα
Συγκλονιστική στιγμή που αυτοκίνητο εκρήγνυται στα 306 μίλια/ώρα κατά τη διάρκεια αγώνα NHRA Funny Car αφήνοντας τον οδηγό John Force στο νοσοκομείο

John Force NHRA Funny Car: Ο οδηγός του RACING, John Force, νοσηλεύτηκε μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα με βολίδα με ταχύτητα 306 μίλια/ώρα.

Ο 75χρονος βγήκε εσπευσμένα από την πίστα μετά το περιστατικό σε εκδήλωση του NHRA στη Βιρτζίνια την Κυριακή.

Η μηχανή του Force εξερράγη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα NHRA Funny Car 

John Force NHRA Funny Car: Ο θρύλος των αγώνων drag Force ήταν πίσω από το τιμόνι ενός PEAK Chevy Camaro καθώς αντιμετώπιζε τον Terry Haddock σε ένα τρέξιμο υψηλής ταχύτητας.

Η Force κέρδισε τον αγώνα αφού σημείωσε εντυπωσιακά 306,62 mph στο Virginia Motorsports Park.

Καθώς διέσχιζε τη γραμμή, ο κινητήρας του Chevy του εξερράγη, σύμφωνα με την Daily Mail .

Η δύναμη έστειλε το αυτοκίνητο της Force να στριφογυρίζει στην πίστα σε μια μπάλα φλόγας, που ακουμπούσε δίπλα σε ένα τσιμεντένιο φράγμα.

Από θαύμα, ο βετεράνος οδηγός απομακρύνεται από το αυτοκίνητο κάτω από το δικό του ατμό.

«Η Force ήταν σε εγρήγορση και εξετάστηκε από την ιατρική ομάδα του NHRA πριν μεταφερθεί σε μια τοπική ιατρική μονάδα για περαιτέρω αξιολόγηση», ανέφερε μια δήλωση του NHRA.

atichima-tromaktiko-nhra-funny-car-afinontas-john-force-nosokomio

John Force NHRA Funny Car: “Είναι ένας σκληρός γιος του ab***h, το ξέρω. Θα επιστρέψει”, είπε ο συμπαίκτης της Force Austin Prock στο TSN Sports .

«Είναι δύσκολο να βλέπεις κάποιον να το περνάει αυτό. Ελπίζω να είναι καλά.

“Κράτα τον στις σκέψεις και τις προσευχές σου. Ξέρω ότι θα επιστρέψει.”

“Ουάου.. απίστευτο που επέζησε από αυτό και στα 75 του. Τον σηκώνω στις προσευχές μου”, έγραψε ένας έκπληκτος θαυμαστής στο X αφού είδε το βίντεο .

«Αγαπώ απόλυτα τον John Force και τη μεγάλη οικογενειακή του ομάδα αγώνων!» είπε ένας άλλος.

“Ήρθε η ώρα, κρεμάστε το κράνος σας. Κέρδισες τα πάντα. Αυτό πρέπει να είναι”, είπε ένας τρίτος.

Ο Force ξεκίνησε την καριέρα του στους αγώνες drag το 1978 και είναι 16 φορές πρωταθλητής NHRA.

Έχει σημειώσει την καλύτερη ταχύτητα στην καριέρα του 337,16 mph και είναι ο μόνος οδηγός στην ιστορία του NHRA που έχει κερδίσει περισσότερα από 10 πρωταθλήματα στην κατηγορία του.

Πριν από τρεις εβδομάδες στο Νιου Χάμσαϊρ, ο Φορς έτρεξε για την 157η νίκη του στο NHRA και δεύτερη της σεζόν.

sigklonistiki-stigmi-pou-aftokinito-ekrignite-sta-306-milia-ora-kata-ti-diarkia-agona-nhra-funny-car-afinontas-ton-odigo-john-force-sto-nosokomio

Ο πατέρας μου θα είναι καλά. Courtney Force

John Force NHRA Funny Car: Πίσω το 2007, ο βετεράνος δρομέας υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και εξάρθρωση του καρπού του μετά τη μεταφορά του με αεροπλάνο από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του Fall Nationals στο Ένις του Τέξας.

Ο Force έχει τρία παιδιά που επίσης συμμετέχουν στον αγώνα, με την κόρη του Courtney δίπλα του καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Κυριακή.

«Ο μπαμπάς μου θα είναι εντάξει», είπε στο Competition Plus, μέσω του Nine News .

Ο John Force  υφίσταται ένα φρικτό ατύχημα στον πρώτο γύρο των αποκλεισμών στο NHRA Virginia Nationals. Το Funny Car της Force αρχίζει να κινείται πριν συμβεί μια μεγάλη έκρηξη, η οποία έχει ως αποτέλεσμα ο θρύλος των αγώνων έλξης να κάνει έντονη επαφή με τον τοίχο σε ταχύτητες άνω των 300 mph.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκλονιστική στιγμή που αυτοκίνητο εκρήγνυται στα 306 μίλια/ώρα κατά τη διάρκεια αγώνα NHRA Funny Car αφήνοντας τον οδηγό John Force στο νοσοκομείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!