MEDIA

Survivor 25-6: Όλα έτοιμα για τον ημιτελικό – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Έτοιμα όλα για να μάθουμε τον μεγάλο νικητή του φετινού Survivor!
Survivor 25-6: Όλα έτοιμα για τον ημιτελικό – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Survivor 25-6: Μετά από αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο, το Survivor φτάνει στο τέλος του και μένει ο ημιτελικός και ο τελικός για να μάθουμε τον μεγάλο νικητή.

Ο ΣΚΑΪ μας έδωσε το trailer, χωρίς πολλές πληροφορίες φυσικά, ωστόσο έχουμε λίγο… ψωμάκι για να ετοιμαστούμε σιγά-σιγά.

Αρχικά βλέπουμε ότι το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει και πάλι στην Αθήνα, εκεί που θα πραγματοποιηθούν ο ημιτελικός και ο τελικός.

Τη μεγάλη μάχη θα δώσουν φυσικά, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα.

Εμείς με τη σειρά μας, σας έχουμε αποκαλύψει το χρηματικό ποσό που θα πάρουν οι παίκτες σε περίπτωση που σηκώσουν το τρόπαιο.

Η Κατερίνα Δαλάκα σίγουρα θα είναι η πιο κερδισμένη, αφού λάμβανε και τα περισσότερα λεφτά όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Ενώ ακολουθεί ο Ντάνιελ στη συνέχεια, μετά έρχεται ο Φάνης και τελευταίος θα είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας που βρέθηκε και λιγότερο στον Άγιο Δομίνικο.

Δεν ξεχνάμε φυσικά, ότι ο ημιτελικός θα προβληθεί live απόψε στις 21:00, ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει το βράδυ την Τετάρτης και πάλι ζωντανά και φυσικά στις 21:00.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Survivor 25-6: Δείτε το trailer!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 25-6: Όλα έτοιμα για τον ημιτελικό – Τι άλλο έδειξε το trailer!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα