ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: «Επίθεση» του Χακάν Φιντάν στην Κύπρο – Η προειδοποίηση για τα ελληνικά νησιά!

Για ακόμα μία φορά η Τουρκία στοχοποιεί την Ελλάδα και την Κύπρο.
Τουρκία: «Επίθεση» του Χακάν Φιντάν στην Κύπρο – Η προειδοποίηση για τα ελληνικά νησιά!

Τη στρατηγική της συνεχίζει η Τουρκία, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να στοποχοποίησει τόσο την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν στις τελευταίες δηλώσεις του, έκανε επίθεση στην Κύπρο για τη στάση της απέναντι στο Ισραήλ.

Τόνισε ότι η υποστήριξη που δείχνει η Λευκωσία στο Ισραήλ δεν ωφελεί την Κύπρο και την Ελλάδα και θα φέρει τη… φωτιά της Μέσης Ανατολής, σύμφωνα με όσα μεταφέρει για τον ΣΚΑΪ, ο Μανώλης Κωστίδης.

Μιλώντας λοιπόν στο Haber Turk απασφάλισε λέγοντας:

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μεγάλη απειλή και κίνδυνο επέκτασης της σύγκρουσης. Όσο συνεχίζεται η γενοκτονία εκ μέρους του Ισραήλ, αυτός ο κίνδυνος θα συνεχιστεί, το έχουμε υπογραμμίσει από την αρχή. Και τώρα, ειδικά, τη στιγμή που ο Λίβανος έρχεται στο προσκήνιο, οι παράγοντες στον Λίβανο απειλούν την ‘Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου’. Αυτοί λειτουργούν ως προάγγελλοι.

Για το θέμα της Κύπρου, προειδοποιούσαμε από την αρχή τους Ευρωπαίους και περιφερειακούς παράγοντες, ιδιαίτερα την ‘Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου’. Αυτό το μέρος έχει μετατραπεί σε κέντρο επιχειρήσεων…

Μετά τις 7 Οκτωβρίου, μετά τις πρώτες επιχειρήσεις που ξεκίνησε το Ισραήλ, βλέπουμε σε αναφορές υπηρεσιών πληροφοριών ότι η ‘Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου’ έχει γίνει βάση που χρησιμοποιείται από ορισμένες χώρες, ειδικά σε επιχειρήσεις κατά της Γάζας. Δηλαδή επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών και στρατιωτικές πτήσεις πραγματοποιούνται συνεχώς από εκεί για τη Γάζα.

Όταν θέσαμε το θέμα στην ατζέντα, ανακήρυξαν αίφνης αυτό το μέρος ως βάση υλικοτεχνικής υποστήριξης για τη Γάζα. Και τότε είπαμε ότι αυτή η βάση υλικοτεχνικής υποστήριξης συνιστά προφανώς μια δραστηριότητα που αποκρύπτει το γεγονός ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για μια στρατιωτική βάση».

Διαβάστε περισσσότερα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: «Επίθεση» του Χακάν Φιντάν στην Κύπρο – Η προειδοποίηση για τα ελληνικά νησιά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.