ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Ο υγιής Σλούκας πρέπει να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά προκειμένου να βρεθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες.
Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Ο υγιής Σλούκας πρέπει να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ, που πρέπει να κερδίσει στο προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στο ΣΕΦ για να περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Βασίλης Σπανούλης, θέλει να δει όλους τους παίκτες του στο τουρνουά Ακρόπολις που αρχίζει απόψε, προκειμένου να δει σε τι ετοιμότητα βρίσκονται και τι θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει.

Κόντρα στις δύο ομάδες του τουρνουά, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η κατάσταση που θα βρεθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έχει να παίξει πάνω από δύο μήνες σε αγώνα, μετά τον τραυματισμό του στο NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα πρέπει να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει και τις απουσίες, όπως είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Κώστας Σλούκας.

Και αν ο πρώτος δε θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα ακόμα και αν περάσει από το προολυμπιακό, μεγάλο είναι το ερωτηματικό για το κορυφαίο παίκτη του Final-4 της Euroleague.

Όπως έγινε γνωστό, ο τραυματισμός του θα τον αφήσει εκτός για έναν μήνα, κάτι που σημαίνει ότι αν είναι τελείως καλά θα μπορούσε θεωρητικά να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Πρέπει ο Σπανούλης να καλέσει τον Σλούκα;

Αναμφίβολα και αφήνοντας έξω τις κόντρες που είχαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, ο Κώστας Σλούκας είναι ένας καταπληκτικός παίκτης μέσα στο παρκέ και αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Έτσι αν καταφέρει να είναι σε καλή κατάσταση, η κλήση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ακόμα και αν δεν έχει βοηθήσει θα είναι μονόδρομος.

Σίγουρα κάποιος παίκτης που θα έχει… ιδρώσει για να φτάσει η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ εκεί, θα πρέπει να βγει εκτός και θα είναι άδικο, ωστόσο στόχος μας είναι σίγουρα η επιτυχία.

Για να την πετύχουμε αυτή, χρειαζόμαστε το καλύτερο διαθέσιμο υλικό και αυτή τη στιγμή, αν η υγεία του και τα «θέλω» του, το επιτρέψουν, ο Κώστας Σλούκας θα πρέπει να φορέσει τη Γαλανόλευκη φανέλα.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Εθνική Ελλάδας, είναι πάνω από όλους και από όλα και όλες οι διαφορές πρέπει να μένουν εκτός παρκέ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Ο υγιής Σλούκας πρέπει να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.