ΜΠΑΣΚΕΤ

Βεζένκοφ: Περισσότερες πιθανότητες ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό!

Λέτε να δούμε τον Σάσα Βεζένκοφ να φοράει την πράσινη φανέλα;
Βεζένκοφ: Περισσότερες πιθανότητες ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό!

Χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες με την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ, για τον οποίο ενδιαφέρονται τόσο ο Ολυμπιακός αλλά και ο Παναθηναϊκός.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει ακόμα συμβόλαιο με τους Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα τον κάνουν ανταλλαγή.

Η νέα του ομάδα, είτε θα επιλέξει να τον κρατήσει και να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία ή θα τον αφήσει ελεύθερο προκειμένου να γλιτώσει τα χρήματα του συμβολαίου του.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο MVP της Euroleague, θα ψάξει την επιστροφή του στην Ευρώπη, που σίγουρα θα έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Ο Ολυμπιακός τον έχει ως πρώτο στόχο σίγουρα, ενώ τεράστιο ενδιαφέρον δείχνει και ο Παναθηναϊκός, αν και δεν τον χρειάζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή και με το ρόστερ που έχει δημιουργήσει.

Ωστόσο είχαμε την αποκάλυψη για την τεράστια πρόταση που φαίνεται ότι του έχει καταθέσει και ξεπερνάει κατά πολύ αυτή που έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι», που θα χρειαστεί να ανέβουν και άλλο.

Όλα αυτά βέβαια όπως προείπαμε, που ο ίδιος αποφασίσει να επιστρέψει και θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό του.

Βεζένκοφ: Φαβορί ο Παναθηναϊκός!

Όσο μιλάμε, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται ως μεγαλύτερο φαβορί να τον αποκτήσει, σύμφωνα με τις αποδόσεις που έχει δώσει η Novibet.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» έχει απόδοση 2.50, την ώρα που ο Ολυμπιακός βρίσκεται λίγο πιο ψηλά και αγγίζει το 3.00, αν και μιλάμε για την μπασκετική οικογένεια του Βούλγαρου παίκτη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αυτός που τον πίστεψε όσο κανένας άλλος και του έδωσε την ευκαιρία να γίνει ηγέτης και να τραβήξει τον ενδιαφέρον των ομάδων του NBA, την περασμένη χρονιά.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι οι «αιώνιοι» δεν είναι οι μόνες ομάδες που… παίζουν για την απόκτηση του, με τη Novibet να μας έχει δώσει όλες τις αποδόσεις.

Μέσα σε αυτές είναι η Μπαρτσελόνα, η Μονακό, ακόμα και ο Άρης, ενώ έχουμε μερικές ακόμα που μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βεζένκοφ: Περισσότερες πιθανότητες ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.