ENGINE POWER

Ενημέρωση αναβάτη του Isle of Man TT για την εξαντλητική διαδικασία ανάρρωσης

Ο Άντονι Ρέντμοντ υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις μετά τη συντριβή στο Isle of Man TT
Ενημέρωση αναβάτη του Isle of Man TT για την εξαντλητική διαδικασία ανάρρωσης

Isle of Man TT Anthony Redmond:  Ο Άντονι Ρέντμοντ έδωσε μια ενημέρωση για την ανάρρωσή του από ένα μεγάλο ατύχημα στο Isle of Man TT.

Η συντριβή του Ρέντμοντ στο Μπανγκαλόου προηγήθηκε της ματαίωσης μιας βροχής Supertwin λόγω βροχών συνθηκών πίστας και προκάλεσε τη μεταφορά του με αεροπλάνο στο νοσοκομείο.

Η σύζυγός του τον περιέγραψε ως «πολύ τυχερό που είναι ακόμα εδώ» και στη συνέχεια απαρίθμησε τα τραύματά του: «Σπασμένο σαγόνι, σπασμένα δόντια, σπασμένος ώμος, σπασμένοι σπόνδυλοι, υγρό στους πνεύμονες, πολλαπλά κατάγματα πλευρών, ραγισμένος νεφρός, σύνθετα κατάγματα στο αριστερό πόδι , έσπασαν και οι δύο αστραγάλοι».

Ο Anthony Redmond δημοσίευσε τώρα μια φωτογραφία του στο νοσοκομείο στα social media, συνοδευόμενη από ενημέρωση για την κατάστασή του.

Έγραψε: «Μια γρήγορη ενημέρωση – νιώθω καλά σήμερα καθώς είναι η πρώτη μου μέρα που ντύνομαι για μερικές εβδομάδες.

«Προσποιούμαι ότι είμαι σε διακοπές με σορτς και Calippo στο Broad Green Liverpool.

«Είμαστε εδώ δύο μέρες τώρα και προηγουμένως, ήμασταν στο Aintree από το βράδυ της συντριβής – είχα διάφορες επεμβάσεις, αλλά οι κύριες ήταν να τοποθετήσω τα κλουβιά και στα δύο πόδια.

«Έχω σηκωθεί μερικές φορές σε ένα πλαίσιο και έκανα μερικά βήματα καθώς τα πόδια αντέχουν τώρα.

«Μπορώ να βγάλω το στήριγμα της πλάτης μου όταν είμαι ξαπλωμένη ή όταν κάνω οτιδήποτε είναι μικρότερο από 45 μοίρες, κάτι που είναι πολύ πιο εύκολο από τη νύχτα!

«Οι αποχετεύσεις και των δύο πνευμόνων μου έχουν βγει για σχεδόν μια εβδομάδα και η αναπνοή μου είναι και πάλι καλή.

Isle of Man TT Anthony Redmond:  “Αισθάνομαι 100% θετικός και αυτό οφείλεται κυρίως σε όλη την οικογένεια και τους φίλους μου που με στηρίζουν 100%. Όλα τα μηνύματα, οι κάρτες, οι ευχές κ.λπ. ήταν καταπληκτικά, οπότε σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για όλα τα επιπλέον θετικές δυνάμεις!

«Ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους στρατάρχες, τους θεατές, τους τεχνικούς και τους εργαζόμενους στην εντατική φροντίδα που παρακολούθησαν το περιστατικό μου, καθώς χωρίς τη συμβολή σας απλά δεν θα ήμουν εδώ τώρα.

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους διοργανωτές της εκδήλωσης TT, ACU., Day one trauma, TTRA και ARA για την άμεση βοήθεια ώστε να βοηθήσουν τους Shelley Redmond, Aron Redmond και Katie Redmond να βρίσκονται μαζί μου στο Λίβερπουλ.

«Ευχαριστώ τη μαμά και τον μπαμπά μου για όλη τη βοήθειά σας και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Μπόρις για όλη τη βοήθειά του κατά τη διάρκεια του ΤΤ, που βοήθησε στο γκαράζ και στο σπίτι και επίσης στον Άλεξ Κλαρκ που ήταν το έμπιστο δεξί μου χέρι. τρέξιμο του γκαράζ και βοηθώντας τον Aron να βγει και να αγωνιστεί το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Jurby.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προσωπικούς μου χορηγούς για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια του TT και που μου επέτρεψαν να ζήσω το όνειρο και τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλη την ιατρική ομάδα στο μεγάλο τμήμα τραυμάτων στο νοσοκομείο Aintree και την ομάδα αποκατάστασης άκρων στο Broad Green.

“Το Isle of Man TT 2024 ήταν ακόμα μια επιτυχία για μένα παρά τη συντριβή – Ένα νέο PB γύρου 122,7 μίλια/ώρα αμέσως στην πράξη (θα πετύχει ιδανικούς χρόνους γύρου, αλλά θα είναι καλοί από τα δεδομένα που εξετάσαμε) με πολλές πληροφορίες πίστας που αποκτήθηκαν για την επόμενη φορά…

«118 μίλια/ώρα γύρο σε ένα τυπικό R6 – 111 μίλια/ώρα μετά από δύο γύρους στο Aprilia.

«Το TT ’25 μπορεί να είναι μια ώθηση λόγω του χρόνου που θα χρειαστεί για να αναπτυχθεί ξανά το οστό του ποδιού που λείπει, αλλά θα εργαστούμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να είμαστε σε φόρμα, ενώ θα είμαστε ασφαλείς και σταθεροί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενημέρωση αναβάτη του Isle of Man TT για την εξαντλητική διαδικασία ανάρρωσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!