ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γαλλία την πάτησε! Ισοπαλία με Πολωνία και τώρα τρέχει

Η Γαλλία ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Πολωνία, πήρε τη 2η θέση στον όμιλό της και πάει σε ένα μονοπάτι με Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία
Η Γαλλία την πάτησε! Ισοπαλία με Πολωνία και τώρα τρέχει

Η Γαλλία την πάτησε. Σαν κάτι να της έλειπε και τελικά φάνηκε και στο τελικό σκορ. Ισοφαρίστηκε προς το τέλος από την Πολωνία, 1-1 και πάει η 1η θέση του ομίλου. Μεγάλη ζημιά για την ομάδα του Ντεσάν. Η Γαλλία πάει τώρα σε μονοπάτι νοκ άουτ με Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία.

Και στο Euro 2024 γίνεται χαμός.

Η Γαλλία στο πρώτο ημίχρονο νωθρή. Από το 30′ και μετά ανέβασε στροφές. Εμπαπέ και Ντεμπέλε μπορούσαν να σκοράρουν αλλά ο φοβερός Σκορούπσκι έβγαλε σε κόρνερ. Ο πορτιέρε της Πολωνίας ο καλύτερος του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γαλλία βρήκε νωρίς γκολ. Πέναλτι πάνω στον Ντεμπέλε, εύστοχος ο Εμπαπέ. Στη συνέχεια ο Σκορούπσκι είπε όχι σε Εμπαπέ, Μπαρκολά με φοβερές αποκρούσεις.

Και αφού η ομάδα του Ντεσάν δεν τελείωνε το ματς, ήρθε η γκέλα. Πέναλτι του Ουπαμεκανό πάνω στον Σβιντέρσκι, τον πρώην του ΠΑΟΚ. Ο Λεβαντόφσκι είδε τον Μενιάν να αποκρούει. Αλλά είχε βγει εκτός εστίας. Επανάληψη. Γκολ στη δεξιά γωνία.

Μετά το 1-1, μάλλον η Πολωνία πάταγε καλύτερα. Ο Σκορούπσκι πάλι πρόλαβε, αυτή τη φορά τον Γκριεζμάν.

Η Γαλλία 2η, πίσω από την Αυστρία.

ΓΚΟΛ: Εμπαπέ 56′ (πεν.)/ Λεβαντόφσκι 79′ (πεν.)

Γαλλία: Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Ερναντές, Καντέ (61΄Γκριεζμάν), Τσουαμενί (81΄Φοφανά), Ραμπιό (61΄Καμαβινγκά), Μπαρκολά (61΄Ζιρού), Ντεμπελέ (86΄Κόλο Μουανί), Εμπαπέ.

Πολωνία: Σκορούπσκι, Μπεντνάρεκ, Νταβίντοβιτς, Κίβιορ, Μόντερ, Ζιελίνσκι, Φρανκόφσκι, Ζαλέφσκι (68΄Σκόρας), Σιμάνσκι (68΄Σφιντέρσκι), Ουρμπάνσκι, Λεβαντόφσκι

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Γαλλία την πάτησε! Ισοπαλία με Πολωνία και τώρα τρέχει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).