MEDIA

Survivor: Η Δαλάκα δεν κατάλαβε την αλφαβητική σειρά ή πάντα μπαίνει πρώτη;

Ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε με αλφαβητική σειρά τους παίκτες και η Κατερίνα Δαλάκα πήρε τη θέση του Γιώργου Γκιουλέκα.
Survivor: Η Δαλάκα δεν κατάλαβε την αλφαβητική σειρά ή πάντα μπαίνει πρώτη;

Η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Survivor έφτασε και οι παίκτες δίνουν τη δική τους τελική μάχη στα Live του Γαλατσίου.

Φάνης ΜπολέτσηςΓιώργος ΓκιουλέκαςΚατερίνα Δαλάκα και Ντάνιελ Νούρκα είναι οι παίκτες που θα παλέψουν για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, έχοντας επιστρέψει πλέον στην Αθήνα για το αγώνισμα που παρακολουθείτε Live μέσα από το Sportime.

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα αστεία περιστατικά και μάλιστα με το… καλημέρα του ημιτελικού.

Ο Γιώργος Λιανός έσπευσε να παρουσιάσει τους παίκτες στο κοινό που βρίσκεται εκεί, ξεκαθαρίζοντας πως θα το κάνει με αλφαβητική σειρά.

Τη στιγμή που ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ φώναξε πρώτο το όνομα του Γιώργου Γκιουλέκα, η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αυτή που μπήκε μπροστά και κατευθύνθηκε προς το στίβο μάχης, με τον El Mago να ακολουθεί σε μία από τις πιο επικές στιγμές.

Survivor: Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο…






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Η Δαλάκα δεν κατάλαβε την αλφαβητική σειρά ή πάντα μπαίνει πρώτη;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!