ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Η απάντηση του Γκος για συζητήσεις με άλλη ομάδα και η «μπηχτή» του ατζέντη του

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος έδωσε τη δική του απάντηση για τις φήμες για διαπραγμάτευση με άλλη ομάδα.
Ολυμπιακός: Η απάντηση του Γκος για συζητήσεις με άλλη ομάδα και η «μπηχτή» του ατζέντη του

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, εντείνοντας τις προσπάθειές του για την ολοκλήρωση των πρώτων κινήσεων.

Αρκετές είναι ωστόσο και οι φήμες για αποχωρήσεις, και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην Παρτιζάν.

Μάλιστα, υπάρχουν και άλλα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συζητήσεις με άλλες ομάδες του εξωτερικού, με τον ίδιο να δίνει τη δική του ξεκάθαρη απάντηση.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε μέσα του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως «Δεν έχω μιλήσει σε καμία ομάδα/κλαμπ όλο το καλοκαίρι. Πολλές ψευδείς πληροφορίες εκεί έξω».

Λίγο πιο… αιχμηρός ήταν ωστόσο ο μάνατζέρ του, ο οποίος έσπευσε με τη σειρά του να προχωρήσει σε διάψευση όσων λέγονται, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «πινόκιο» όσους τα γράφουν.

«Ο Γκος και ο Ολυμπιακός έχουν συμβόλαιο μέχρι και τη σεζόν 2024/25. Όλες αυτές οι ψευδείς πληροφορίες, είναι πιθανότητα προϊόν της μεγάλης ζέστης και των πιθανών κλιματικών αλλαγών στον πλανήτη. Ή υπάρχουν Πινόκιο τριγύρω;».

Ολυμπιακός: Δείτε τα δύο ποστ παρακάτω…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Η απάντηση του Γκος για συζητήσεις με άλλη ομάδα και η «μπηχτή» του ατζέντη του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.