ΑΕΚ

Γιατί η ΑΕΚ το ψάχνει και για άλλους μπακ

Η ΑΕΚ έχει το θέμα Οντουμπάτζο στην αναμονή και παράλληλα ψάχνει στην αγορά και για μπακ που είναι ακόμα καλύτεροι
Γιατί η ΑΕΚ το ψάχνει και για άλλους μπακ

Για Οντουμπάτζο και ΑΕΚ τα έχει γράψει η στήλη. Στα τελειώματα. Ήταν πιο πολύ τις προηγούμενες ημέρες. Ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και υπάρχει λόγος. Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος πρώτα απ’ όλα είναι εκείνος που έχει πει πως από τη Super League, αυτός που του είχε κάνει εντύπωση ήταν ο δεξιός μπακ του Άρη.

Όσον αφορά τις θέσεις που θέλει παίκτη η ΑΕΚ και μπορεί να τον πάρει από Ελλάδα.

Αλλά μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο, τα δεδομένα αλλάζουν. Μπορεί και συνεχώς. Στα υπόψιν του Αλμέιδα λοιπόν τέθηκαν και 2-3 περιπτώσεις που του έκαναν λίγο παραπάνω κλικ.

Ο ένας π.χ. ήταν ο Κάρσντορπ. Διεθνής ολλανδός κάποτε, με γεμάτες χρονιές στη Ρόμα. Πέρυσι είχε χάσει τη θέση βασικού αλλά είναι παίκτης στα 29 του. Και γνωστός και έμπειρος. Αυτό έλειπε τέτοια περίπτωση να μην κάνει κλικ στον Αλμέιδα.

Αυτές είναι όμως και δύσκολες περιπτώσεις. Τουλάχιστον άλλη μια τέτοιου επιπέδου. Η ΑΕΚ το ψάχνει, μιλάει, κάνει επαφές και προτάσεις. Αν και εφόσον τραβήξει πολύ, τότε η λύση Οντουμπάτζο είναι πολύ πιθανό να πάρει την τελική ευθεία.

Υπάρχουν κι άλλοι που αρέσουν και εκεί έχει στραφεί τώρα το ενδιαφέρον. Να υπογράψει δηλαδή κάποιος παίκτης που είναι ακόμα πιο υψηλού επιπέδου. Να σημειωθεί πως στην προετοιμασία ο Αλμέιδα έχει Ρότα, Ραντόνια. 

Ο Σιντιμπέ ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως θα έφευγε. Μια και πλέον δεν μπορούσε να καλύψει τα θέω του προπονητικού τιμ.

 

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατί η ΑΕΚ το ψάχνει και για άλλους μπακ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.