ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024: Ο «τρελός» Μίλερ προσπαθούσε να στείλει την μπάλα στο σκέπαστρο του γηπέδου!

Ο Τόμας Μίλερ περνάει ωραία στο Euro 2024 και αυτό δεν κρύβεται.
Euro 2024: Ο «τρελός» Μίλερ προσπαθούσε να στείλει την μπάλα στο σκέπαστρο του γηπέδου!

Αρκετά καλό κλίμα υπάρχει στην Εθνική Γερμανίας που είναι μία από τις πρωταγωνίστριες μέχρι τώρα του Euro 2024, αφού είναι και γηπεδούχος.

Τα «πάντσερ» έχουν… κλειδώσει την πρόκριση στην φάση των «16», τερματίζοντας στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου, αφήνοντας πίσω τους την Ελβετία, αλλά και την Ουγγαρία.

Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου μάλιστα, ο Τόμας Μίλερ μπορεί να μην αγωνίστηκε, ωστόσο το κέφι του δεν το χαλάει τίποτα.

Ο θρύλος της Μπάγερν Μονάχου, που είναι γνωστό πειραχτήρι, έκανε και πάλι τα δικά του, σκορπώντας γέλιο στους συμπαίκτες του, αλλά και σε όσους ήταν στο γήπεδο της Φρανκφούρτης.

Συγκεκριμένα, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να σουτάρει την μπάλα, προκειμένου αυτή να φτάσει στην οροφή του γηπέδου και δε σταματούσε μέχρι να το πετύχει.

Euro 2024: Δείτε τον Μίλερ και θα καταλάβετε!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 433 (@433)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euro 2024: Ο «τρελός» Μίλερ προσπαθούσε να στείλει την μπάλα στο σκέπαστρο του γηπέδου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.