MEDIA

Survivor 26-6: Τελικός με τον πιο δύσκολο στίβο μάχης – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Απόψε μαθαίνουμε τον μεγάλο νικητή του Survivor!
Survivor 26-6: Τελικός με τον πιο δύσκολο στίβο μάχης – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Survivor 26-6: Η αγωνία βρίσκεται στο… κόκκινο για τον τελικό του Survivor, όπου θα μεταδοθεί απόψε live στις 21:00, φυσικά από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μετά από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας, οι παίκτες θα επιστρέψουν στα σπίτια τους, με τη ζωή τους να έχει αλλάξει για τα καλά, είτε κερδίσουν, είτε χάσουν τα 100 χιλιάδες ευρώ.

Όπως είδαμε λοιπόν στο επεισόδιο της Τρίτης, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα, θα είναι οι τρεις παίκτες που θα δώσουν το παρών στον τελικό.

Και όχι άδικα, αφού ήταν καλύτεροι στον ημιτελικό, με την Κατερίνα να επικρατεί του Γιώργου Γκιουλέκα, τον Φάνη να νικάει τον Ντάνιελ και τον τελευταίο να κερδίζει τον Γκιουλέκα στη… μάχη των ηττημένων.

Ωστόσο τώρα αρχίζει το καλό, αφού το κανάλι με το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα μας προετοιμάζει για έναν αγώνα που δεν έχουμε ξαναδεί.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι θα δούμε live τους παίκτες να αγωνίζονται στο δυσκολότερο στίβο μάχης που έχει φτιαχτεί ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης.

Και έτσι θα έπρεπε να γίνει, όταν μιλάμε για ένα αγωνιστικό Survivor, στο οποίο θα επικρατήσει μόνο ο καλύτερος στα αγωνίσματα και όχι αυτός που έχει τις μεγαλύτερες συμπάθειες.

Survivor 26-6: Δείτε το trailer!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 26-6: Τελικός με τον πιο δύσκολο στίβο μάχης – Τι άλλο έδειξε το trailer!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα