MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός σταματά τη Βασιλική από την αυτοκτονία

Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Σασμός στα επόμενα επεισόδια.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός σταματά τη Βασιλική από την αυτοκτονία

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καθηλώνει ο Σασμός στα τελευταία του επεισόδια λίγο πριν το μεγάλο φινάλε με την Βασιλική να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και τον Μαθιό να τη σώζει την τελευταία στιγμή.

Η σειρά του Alpha που έχει καθηλώσει επί 3 χρόνια σημειώνοντας ρεκόρ στην τηλεθέαση φτάνει πλέον στο τέλος της και οι εξελίξεις πριν τον τελικό Σασμό συγκλονίζουν.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική προσπαθεί να αυτοκτονήσει

Ο Σασμός ξεκίνησε με τη δολοφονία του Στεφανή και θα τελειώσει με τις εξελίξεις από αυτό το γεγονός που τους σημάδεψε όλους. Όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του, ο Μαθιός κρατάει την υπόσχεση που έδωσε στη Μαρίνα και παραδίδεται στην αστυνομία για το φόνο.

Τα νέα διαδίδονται γρήγορα στο χωριό και ένα πέπλο τρόμου σκεπάζει το χωριό καθώς όλοι φοβούνται πως οι Βρουλάκηδες θα απαντήσουν για τους θανάτους που έγιναν εξαιτίας αυτού του φονικού.

Ο Παντελής ζητάει από τον Μανώλη να μείνει με τη Θοδώρα στο Ρέθυμνο και να μείνει μακριά από όλα. Ωστόσο ο νεαρός του ανακοινώνει πως έχει αποφασίσει να φύγει μια και καλή από το χωριό προκειμένου να αφήσει πίσω του όλες τις μνήμες.

Παράλληλα και ο Χρήστος καλεί τη Στέλλα στο γραφείο του για να της ζητήσει να φύγουν μακριά από την Άνω Ποριά και να κάνουν μια καινούργια αρχή.

Λίγο πριν την παράδοσή του ο Μαθιός θυσιάζεται για να σώσει τον Ρούσσο από τα πυρά του Αντρέα. Ο θάνατος του Μαθιού θα φέρει τη Βασιλική στα όρια της τρέλας. Παίρνοντας αγκαλιά το μωρό της πηγαίνει να αυτοκτονήσει όμως εκεί φαντάζεται τον Μαθιό να την αποτρέπει..

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μανόλης φεύγει για πάντα

Σασμός : Ο Χρήστος ανακοινώνει κάτι αναπάντεχο στη Στέλλα!

Σασμός: Λαμπροπούλου και Πρωτόπαππα πάνε στον ANT1 μετά το τέλος της σειράς

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός σταματά τη Βασιλική από την αυτοκτονία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα