ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπάγερν Μονάχου: Ο Χαράλαμπος Κωστούλας έμεινε με το στόμα ανοιχτό με τον τρόπο που τον προσέγγισαν – Δεν ήταν εύκολο για τον Ολυμπιακό

Η προσέγγιση των Γερμανών μπορεί να έγινε... διακριτικά δεν ήταν όμως άνευ ουσίας.
Μπάγερν Μονάχου: Ο Χαράλαμπος Κωστούλας έμεινε με το στόμα ανοιχτό με τον τρόπο που τον προσέγγισαν – Δεν ήταν εύκολο για τον Ολυμπιακό

Η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρθηκε πριν λίγες ήμερες για τον 17χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού, Χαράλαμπο Κωστούλα, με τον Ολυμπιακό να ξεκαθαρίζει στον παίκτη πως τον υπολογίζει για 3ο επιθετικό την φετινή σεζόν και να… κόβει διακριτικά κάθε συζήτηση μεταγραφής.

Όμως δεν ήταν τόσο εύκολη η αντιμετώπιση του ενδιαφέροντος της Μπάγερν Μονάχου για το νεαρό παίκτη του Ολυμπιακού.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι μία από τις μεγαλύτερες, ιστορικότερες και πιο πλούσιες ομάδες του πλανήτη. Έτσι η προσέγγιση των Γερμανών μπορεί να έγινε… διακριτικά δεν ήταν όμως άνευ ουσίας.

«Πες ένα ποσό που θες για να έρθεις στην Μπάγερν», ήταν η ατάκα των ανθρώπων των Γερμανών. Μιλάμε για έναν σύλλογο που έχει δώσει και επτά εκατ. ευρώ για να πάρει νεαρό παίκτη από τις ακαδημίες.

Δεν λες εύκολα όχι σε αυτά τα μεγέθη. Όμως ο Χαράλαμπος Κωστούλας και ο Ολυμπιακός χειρίστηκαν με ωριμότητα την κατάσταση και βρέθηκε κοινό έδαφος στο ότι η αξία του παίκτη θα εκτοξευτεί αν αρπάξει τις ευκαιρίες που θα πάρει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ευκαιρίες που πιθανά να αργήσει να πάρει στην Μπάγερν.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι δύο βασικές προτεραιότητες – Για τους άλλους το καλοκαίρι θα είναι μακρύ

Super League: Κόντρα Μαρινάκη – Αλαφούζου Οι εκλογές δείχνουν τη νέα τάξη πραγμάτων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάγερν Μονάχου: Ο Χαράλαμπος Κωστούλας έμεινε με το στόμα ανοιχτό με τον τρόπο που τον προσέγγισαν – Δεν ήταν εύκολο για τον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.