ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Παίρνει επιθετικό που ματώνει τα δίκτυα – Τον θέλει και η Λειψία

Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης.
Βαγγέλης Μαρινάκης: Παίρνει επιθετικό που ματώνει τα δίκτυα – Τον θέλει και η Λειψία

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κινείται για την μεταγραφή επιθετικού που… ματώνει τα αντίπαλα δίκτυα.

Πρόκειται για τον 34χρονο Μάικλ Αντόνιο, ο οποίος σε 545 εμφανίσεις στην Αγγλία και την Ευρώπη έχει πετύχει 130 γκολ και έχει καταγράψει και 81 ασίτ.

Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης ως φουνταριστός ή δεύτερος επιθετικός ή και δεξιά και αριστερά στην επίθεση.

Η Νότιγμαμ Φόρεστ, της οποίας την φανέλα είχε φορέσει και το 2014 – 2015 θέλει τον παίκτη, ο οποίος είναι θετικός στο να επιστρέψει, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η γερμανική Λειψία.

Φέτος ο Μάικλ Αντόνιο αγωνίστηκε 32 λεπτά αντίπαλος του Ολυμπιακού, φορώντας τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, στον όμιλο του Europa League.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Δύσκολα τα πράγματα για παίκτη που λατρεύει ο Μεντιλίμπαρ – Το πήρε απόφαση

Μπάγερν Μονάχου: Ο Χαράλαμπος Κωστούλας έμεινε με το στόμα ανοιχτό με τον τρόπο που τον προσέγγισαν – Δεν ήταν εύκολο για τον Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Παίρνει επιθετικό που ματώνει τα δίκτυα – Τον θέλει και η Λειψία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.