ΠΑΟΚ

Χακσαμπάνοβιτς: Έφτασε κοντά στον ΠΑΟΚ, πήγε στη Στόουκ και από εκεί στο Μάλμε!

Ο Χακσαμπάνοβιτς έφτασε κοντά στον ΠΑΟΚ, πήγε στη Στόουκ και από εκεί στο Μάλμε
Χακσαμπάνοβιτς: Έφτασε κοντά στον ΠΑΟΚ, πήγε στη Στόουκ και από εκεί στο Μάλμε!

Η περίπτωση του Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς απασχόλησε έντονα τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, όμως το μέλλον του δεν έμελλε να είναι στην Τούμπα.

Ο 25χρονος γεννημένος στη Σουηδία από Μαυροβούνιους μετανάστες μεσοεπιθετικός, βρέθηκε πολύ ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας για την ενίσχυση των φτερών της επίθεσης.

Μάλιστα, οι ασπρόμαυροι έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν επίσημα την πόρτα της Σέλτικ προκειμένου να αγοράσουν τον ύψους 1.74μ. αριστερό winger, καταθέτοντας πρόταση στα 2.000.000 ευρώ.

Χακσαμπάνοβιτς: Έφτασε κοντά στον ΠΑΟΚ, πήγε στη Στόουκ και από εκεί στο Μάλμε!

Η εμπλοκή της Στόουκ Σίτι στην υπόθεση, έστειλε τον Χακσαμπάνοβιτς στην Αγγλία, με τον δικέφαλο του βορρά να στρέφει την προσοχή του και τελικά να αποκτά με ένα μεγαλύτερο ποσό, τον Κίριλ Ντεσπόντοφ από την Λουντογκόρετς.

Ο μονοετής δανεισμός του Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς στο νησί δεν αποδείχθηκε εν τέλει και η καλύτερη επιλογή, με τον ποδοσφαιριστή να ολοκληρώνει τη σεζόν στη Championship με 23 συμμετοχές, 1 γκολ και μόλις 2 ασίστ.

Οι παραπάνω αριθμοί, οδήγησαν τον βρετανικό σύλλογο στο να μην κυνηγήσει την αγορά του παίκτη, παρότι στο deal με την ομάδα της Γλασκώβης είχε μπει και η ανάλογη ρήτρα απόκτησης.

Αντιθέτως, η επόμενη σεζόν δεν θα τον βρει ούτε στην Αγγλία αλλά ούτε στη Σκωτία καθώς το μέλλον του βρίσκεται στη Σουηδία.

Κι αυτό γιατί μετά από δύο χρόνια απουσίας από τη Σκανδιναβία, ο 33 φορές διεθνής με την Εθνική του Μαυροβουνίου εξτρέμ συμφώνησε για την μεταγραφή του στη Μάλμε.

Έβαλε την υπογραφή του σε ένα τετραετές συμβόλαιο με τον σουηδικό σύλλογο και φορώντας το νούμερο 29, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον εντός έδρας αγώνα με την πρώην ομάδα του, Χάλμσταντς, στις 7 Ιουλίου.

Ο άλλοτε μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ ψάχνει το restart..

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χακσαμπάνοβιτς: Έφτασε κοντά στον ΠΑΟΚ, πήγε στη Στόουκ και από εκεί στο Μάλμε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.