ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα (26/6): H σούπερ μεταγραφή της Καλλιθέας και η ενίσχυση του Αστέρα Τρίπολης – Η επιθυμία του Δέλλα και τα πολλά κενά του Βόλου

Αστέρας Τρίπολης και Καλλιθέα προχώρησαν σε μεταγραφές. Έτοιμος για την επόμενη προσθήκη του ο ΟΦΗ, θέλει πολλούς ο Βόλος. Όλα τα νέα της ημέρας (26/6) στη Super League.
Super League νέα (26/6): H σούπερ μεταγραφή της Καλλιθέας και η ενίσχυση του Αστέρα Τρίπολης – Η επιθυμία του Δέλλα και τα πολλά κενά του Βόλου

Super League νέα (26/6): Καλλιθέα και Αστέρας Τρίπολης προχώρησαν σε νέες μεταγραφές, ο ΟΦΗ ακολουθεί και ο Βόλος έχει αργήσει.

Καλλιθέα: Τρυπάει το ταβάνι της

Από τερματοφύλακα σε τερματοφύλακα το πάει η Καλλιθέα και από επιβεβαίωση σε επιβεβαίωση το Sportime.gr. Μετά τη μεταγραφή του Γιάννη Γκέλιου η αθηναϊκή ομάδα έκανε δικό της και τον Μπερναμπέ Μπαραγάν, όνομα που αποκάλυψε η στήλη. Αρκετά καλή κίνηση βάσει βιογραφικού η προσθήκη του Ισπανού, ακόμη καλύτερη αυτή που θέλει να κάνει ο Μάσιμο Ντονάτι για την κορυφή της επίθεσης. Υπάρχουν επαφές με παίκτη που παίζει στη Serie A και το ποσό που έχει πέσει στο τραπέζι, ξεπερνά τα δεδομένα των λεγόμενων μικρομεσαίων και αγγίζει το 300άρι! Ακόμη οι επαφές είναι σε εξέλιξη.

Αστέρας Τρίπολης: Σε ανοιχτή γραμμή

Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε στη μεταγραφή του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου επιβεβαιώνοντας και το σχετικό ρεπορτάζ του Sportime.gr από τις 24 Απριλίου. Οι δύο πλευρές έχουν πολύ καλή σχέση από την προηγούμενη συνεργασία τους και γι’ αυτό οι Αρκάδες έψαξαν και στο παρελθόν το ενδεχόμενο επιστροφής του 31χρονου στόπερ. Δεν το κατάφεραν τότε, το πέτυχαν τώρα. Στόχος να βρουν και τον παρτενέρ του για το κέντρο της άμυνας.

ΟΦΗ: Μετά τον Καραχάλιο ο στόπερ

Ο Ζήσης Καραχάλιος πήγε στο Ηράκλειο για τις τελευταίες λεπτομέρειες και το μόνο που απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση. Το Sportime.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον για τον Καρδιτσιώτη χαφ, ο οποίος έβαλε πλάτη προκειμένου να πάρει τη μεταγραφή που ήθελε. Άμεσα θέλει ο ΟΦΗ να κλείσει και το θέμα του ενός στόπερ. Δύο είναι οι περιπτώσεις  νεαρών αμυντικών που έχουν πέσει στο τραπέζι για να προσθέσουν βάθος στο ρόστερ. Η μία είναι του Γιάννη Χριστόπουλου, όνομα που αποκάλυψε το Gentikoule. Εκείνος που επιμένει για τον πρώην στόπερ του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Η δεύτερη είναι πιο σύνθετη γιατί υπάρχει εμπλοκή τρίτης πλευράς. Αν δεν υπάρξει, όμως, ανατροπή το πιθανότερο είναι να γίνει το θέλημα του «Τράι».

Βόλος: Υπάρχει θέμα

Τον πρώτο παίκτη που είχε φωνάξει για ανανέωση ο Αχιλλέας Μπέος, τον κράτησε. Στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν ο Χουάν Γκαρσία έδωσε το παρών. Το ίδιο ισχύει και για τον Κόμπα, ο οποίος είχε οψιόν βάσει συμμετοχών. Μόνο που τα κενά είναι πάρα πολλά. Οι Θεσσαλοί το έλεγαν από το τέλος της περσινής σεζόν πως δεν θέλουν τερματοφύλακα (Κόβατς, Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος η τριπλέτα), αλλά στις άλλες θέσεις επικρατεί το χάος. Εξαίρεση ίσως αυτή του αριστερού μπακ, αφού υπάρχει και ο Κίτσος πέρα από τον νιόφερτο Σμέουλερς.

Super League νέα (26/6): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League νέα (26/6): H σούπερ μεταγραφή της Καλλιθέας και η ενίσχυση του Αστέρα Τρίπολης – Η επιθυμία του Δέλλα και τα πολλά κενά του Βόλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.