ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024: Αυτά είναι τα ζευγάρια στη φάση των νοκ άουτ

Πώς διαμορφώθηκαν τα δεδομένα στα νοκ άουτ του Euro 2024.
Euro 2024: Αυτά είναι τα ζευγάρια στη φάση των νοκ άουτ

Το Euro 2024 άρχισε ως η διοργάνωση των φαβορί και με τις εκπλήξεις που έγιναν στη συνέχεια, ήρθαν τα πάνω κάτω! Η Γεωργία πέρασε, η Ρουμανία πήρε μία ιστορική πρωτιά, αλλά για το μέλλον της διοργάνωσης τα σημαντικά ήταν άλλα.

Πρώτο όλων ότι η Γαλλία τερμάτισε δεύτερη και πήγε σε άλλο ταμπλό από αυτό που περίμεναν οι πιο πολλοί. Δεύτερο ότι κάπως έτσι την πάτησε και το Βέλγιο. Δεύτερο τερμάτισε και εκείνο και πια οι δυο τους θα τα πουν στους «16».

Το θέμα δεν είναι μόνο το ποιοι παίζουν με ποιους στην αμέσως επόμενη φάση. Βήμα-βήμα φυσικά πάει κάποιος έως το τέλος, αλλά είναι πολύ σημαντικό και το πώς βγήκαν πια τα δύο ταμπλό. Από τη μία υπάρχει το μονοπάτι του θανάτου και από την άλλη όλα είναι σαφώς πιο βατά για τους μεγάλους.

Euro 2024: Τα ζευγάρια των «16»

  • Ισπανία – Γεωργία
  • Γερμανία – Δανία
  • Πορτογαλία – Σλοβενία
  • Γαλλία – Βέλγιο
  • Ρουμανία – Ολλανδία
  • Αυστρία – Τουρκία
  • Αγγλία – Σλοβενία
  • Ελβετία – Ιταλία

Η συνέχεια της διαδρομής

Οι νικητές των ζευγαριών Ισπανία – Γεωργία και Γερμανία – Δανία παίζουν μεταξύ τους. Αυτό ισχύει και για όποιους περάσουν από τα Πορτογαλία – Σλοβενία και Γαλλία Βέλγιο. Από τα ζευγάρια που αναφέραμε προκύπτει και ο ένας ημιτελικός.

Όσο για το άλλο μονοπάτι; Οι νικητές από τα ματς Ρουμανία – Ολλανδία και Αυστρία – Τουρκία παίζουν μεταξύ τους, όπως και αυτοί από τα Αγγλία – Σλοβακία και Ελβετία – Ιταλία. Από αυτές τις ομάδες θα βγει ο δεύτερος ημιτελικός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euro 2024: Αυτά είναι τα ζευγάρια στη φάση των νοκ άουτ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.