ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Δικός του ο Τάιλερ Ντόρσεϊ – Τόσα του έδωσε

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Ολυμπιακός: Δικός του ο Τάιλερ Ντόρσεϊ – Τόσα του έδωσε

Έτοιμος να κάνει την πρώτη του μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος παίρνει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο ένας ξέρει καλά τον άλλον και κάπως έτσι οι δύο πλευρές τα βρήκαν για ξανασμίξουν. Σύμφωνα με το TeleSport.rs Ολυμπιακός και Ντόρσεϊ έχουν ήδη δώσει τα χέρια. Έτσι απομένουν πια τα τυπικά.

Ο Ελληνοαμερικανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνολικών απολαβών ύψους 5.000.000 δολαρίων.

Μετά την αποχώρησή του από τους Πειραιώτες το 2022 ο Ντόρσεϊ είχε πάει πρώτα στους Ντάλας Μάβερικς και στη συνέχεια γύρισε στη Euroleague για τη Φενέρμπαχτσε.

Κάποια στιγμή φλέρταρε μαζί του και ο Παναθηναϊκός, αλλά για διάφορους λόγους τότε η μεταγραφή του δεν προχώρησε. Στην Basket League θα τον ξαναδούμε, αλλά με τα «ερυθρόλευκα».

Έτσι ο Ολυμπιακός παίρνει έναν σκόρερ που τον είχε ανάγκη και ταυτόχρονα έναν παίκτη που έχει ελληνικό διαβατήριο. Πολύ σημαντικό και αυτό, καθώς υπήρχε ένα θέμα με τους Έλληνες στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Συνεπώς, με έναν σμπάρο πετυχαίνουν δύο τρυγόνια οι Πειραιώτες, οι οποίοι δεν θα μείνουν εδώ. Καλοκαίρι εξελίξεων είναι αυτό που διανύουμε και ο μεγάλος στόχος είναι η επιστροφή ενός ακόμη παίκτη. Ο λόγος φυσικά για τον Σάσα Βεζένκοφ. Θα είναι αποτυχία εάν οι Αγγελόπουλοι χάσουν αυτό τον παίκτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Δικός του ο Τάιλερ Ντόρσεϊ – Τόσα του έδωσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.