MEDIA

Survivor 27/6: Όλα όσα έγιναν στον τελικό – Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα!

Δείτε όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του Survivor 2024 στον οποίο κέρδισε ο Ντάνιελ με φοβερή εμφάνιση.
Survivor 27/6: Όλα όσα έγιναν στον τελικό – Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα!

Survivor 27/6: Το φετινό ταξίδι του Survivor έλαβε τέλος με τον μεγάλο τελικό να προσφέρει πολλές συγκινήσεις αλλά και μία μεγάλη ανατροπή που λίγοι περίμεναν.

Ο Ντάνιελ Νούρκα αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024 διαψεύδοντας τα στατιστικά τα οποία ήθελαν φαβορί τον Φάνη Μπολέτση και δεύτερο φαβορί την Κατερίνα Δαλάκα. Με εκπληκτική εμφάνιση στον τελικό και 8 σερί νίκες ο Ντάνιελ έγινε ο πρώτος παίκτης από την Αλβανία που κερδίζει το Survivor στην Ελλάδα.

Survivor 27/6: Όλα όσα είδαμε στον live τελικό

Το live του τελικού από το Γαλάτσι έφερε πίσω ξανά όλους τους πρώην παίκτες του φετινού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Λιανό να διευθύνει με μαεστρία τη βραδιά προσθέτοντας μπόλικο χιούμορ.

Το μενού της βραδιάς είχε φυσικά πολλές εξομολογήσεις αλλά και βίντεο αφιερώματα στις καλύτερες στιγμές των παικτών αλλά και τις χειρότερες και πιο αστείες. Μία πρώτη έκπληξη έγινε όταν εμφανίστηκε ο Σάκης Κατσούλης ως σχολιαστής του τελικού.

Η ώρα των αναμετρήσεων όμως στο στίβο μάχης έφτασε και οι τρεις φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Μετά από συγκλονιστική προσπάθεια η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η πρώτη που αποχαιρέτησε το μεγάλο έπαθλο και βγήκε εκτός μάχης έχοντας κερδίσει βέβαια αυτό το εξωπραγματικό ποσό από το παιχνίδι.

Φάνης και Ντάνιελ τα έδωσαν όλα στη συνέχεια. Από την αρχή ωστόσο ο Ντάνιελ έμοιαζε άχαστος στον χτεσινό στίβο μάχης.

Όλα όμως κρίθηκαν στον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα ο οποίος έκοψε την ανάσα. Μία νίκη έκρινε τον νικητή του φετινού Survivor και ο Ντάνιελ ολοκλήρωσε τη μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο. Από την άλλη ο Φάνης Μπολέτσης γύρισε σπίτι με ένα χαμηλό ποσό σε σχέση με τη θέση του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 27/6: Όλα όσα έγιναν στον τελικό – Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα