MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός σκοτώνει τον Αντρέα πριν δολοφονήσει τον Ρούσσο

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός πριν το φινάλε.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός σκοτώνει τον Αντρέα πριν δολοφονήσει τον Ρούσσο

Ανατροπή στην ανατροπή φέρνει ο Σασμός στα επόμενα επεισόδια καθώς λίγο πριν το μεγάλο φινάλε η συνάντηση του Ρούσσου με τον γιο του Αντρέα αλλά και τον Μαθιό θα συγκλονίσει.

Η σειρά του Alpha που σάρωσε την τηλεθέαση για 3 χρόνια ολοκληρώνεται σύντομα με την ιστορία όμως να έχει θύματα πριν τον τελικό Σασμό.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός σκοτώνει τον Αντρέα

Ο Αντρέας επιστρέφει στο χωριό αποφασισμένος να πάρει τη ζωή του βιολογικού του πατέρα, Ρούσσου. Πριν τον σκοτώσει όμως αποζητά την αγκαλιά της γυναίκας που τον μεγάλωσε, της γιαγιάς Ειρήνης. Εκείνη τον παροτρύνει να συγχωρήσει και να εξαφανιστεί. Ο Αντρέας όμως είναι ανένδοτος για τον άντρα που κατέστρεψε τη ζωή της μητέρας του.

Πηγαίνει έξω από το σπίτι της Καλλιόπης και περιμένει το θύμα του. Την ίδια ώρα ο Μαθιός αποχαιρετά τους πάντες πριν πάει να παραδοθεί στην αστυνομία.

Η ξαφνική εμφάνιση του Αντρέα που σημαδεύει με όπλο τον Ρούσσο τους σοκάρει όλους. Ο Μαθιός μπαίνει την τελευταία στιγμή μπροστά στον Ρούσσο και δέχεται αυτός τη σφαίρα του Αντρέα. Πεσμένος και αιμόφυρτος πυροβολεί και εκείνος τον Αντρέα ο οποίος συνεχίζει να απειλεί και τον βρίσκει στην καρδιά.

Συγκλονισμένος ο Ρούσσος σπαράζει πάνω από τον νεκρό γιο του τον οποίο βλέπει να σβήνει πριν προλάβει να του ζητήσει συγχώρεση. Η οδύνη είναι τεράστια και για την Καλλιόπη η οποία βλέπει τον γιο της να χάνεται μπροστά της.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός σταματά τη Βασιλική από την αυτοκτονία

Σασμός: Λαμπροπούλου και Πρωτόπαππα πάνε στον ANT1 μετά το τέλος της σειράς

Survivor 27/6: Όλα όσα έγιναν στον τελικό – Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός σκοτώνει τον Αντρέα πριν δολοφονήσει τον Ρούσσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα