MEDIA

Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το τέλος της πρώτης σεζόν

Αυτά θα δούμε στο μεγάλο φινάλε από τη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες.
Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το τέλος της πρώτης σεζόν

Η πρώτη σεζόν της σειράς Ψυχοκόρες φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Όσα θα δούμε μέχρι το μεγάλο φινάλε συγκλονίζουν στη σειρά του Αντ1 η οποία σάρωσε την τηλεθέαση στον πρώτο χρόνο προβολής της.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τις 4 αδελφές να συναντιούνται ξανά μετά από τόσο καιρό σε μία άκρως συγκλονιστική και συγκινητική στιγμή.

Μέχρι να γίνει αυτό όμως ο Πολίτης, πριν φύγει για την Αμερική, δίνει στη Μαρίκα ένα μεγάλο ποσό για να το αξιοποιήσει αυτή όπως θέλει και φυσικά δεν περιμένει από εκείνη να τον παντρευτεί..

Την ίδια ώρα, η Δεσποινιώ είναι χαρούμενη που συνάντησε τον αδελφό της αν και πιστεύει ότι δεν έχει πολύ χρόνο ακόμη. Ωστόσο εκείνος της συστήνει έναν γιατρό που ειδικεύεται στις περιπτώσεις σαν κι αυτή, τον Σώτο. Εκείνος αναλαμβάνει τη φροντίδα της και κάνει πραγματικότητα την υπόσχεση που είχε κάποτε δώσει στη Μαρίκα: να της βρει και να της πάει τη Δεσποινιώ! Αυτό θα σημαίνει και την επανένωση τον δύο ερωτευμένων οι οποίοι θα παντρευτούν.

Παράλληλα, η Βασιλική καταφέρνει να φτάσει με άλλο όνομα στην Αθήνα όπου βρίσκει τον Παύλο. Όμως και η Φρόσω φτάνει στην Αθήνα με σκοπό να εγκατασταθεί στο διαμέρισμα που είχε αγοράσει η χήρα του Νάτση. Το διαμέρισμα αυτό όμως είναι το παλιό του Σώτου.

Κάπως έτσι και οι 4 αδελφές καταφέρνουν να ξανασμίξουν. Θα μοιραστούν η κάθε μία την ιστορία της ενώ συμφωνούν πως πρέπει να ξεκαθαρίσουν τους ανοιχτούς τους λογαριασμούς με τη Βικτώρια

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο στις Ψυχοκόρες

Διαβάστε επίσης:

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Νεκρές Φρόσω και Βικτώρια – Αλληλοσκοτώνονται

Survivor 27/6: Όλα όσα έγιναν στον τελικό – Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα!

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Νεκρός ο Παντελίδης σε αεροπορικό δυστύχημα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το τέλος της πρώτης σεζόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα