MEDIA

Survivor Τελικός: Ποιος θα κέρδιζε με ψηφοφορία;

Ποιος θα κέρδιζε στον τελικό του Survivor σε περίπτωση που ίσχυε η ψηφοφορία του κοινού;
Survivor Τελικός: Ποιος θα κέρδιζε με ψηφοφορία;

Survivor Τελικός: Στο μεγάλο του φινάλε έφτασε το Survivor 2024 και ο Ντάνιελ Νούρκα με μεγάλη ανατροπή πήρε το τρόπαιο.

Ο παίκτης των Μπλε ήταν εξαιρετικός στον τελικό που παρακολουθήσατε Live μέσα από το Sportime, κατέκτησε την πρώτη θέση και αυτά είναι τα χρήματα που πήρε.

Το φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ήταν εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια, αφού κρίθηκε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια.

Τόσο κατά την παραμονή των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, όσο και στα Live του Γαλατσίου τόσο στον ημιτελικό, όσο και στον τελικό.

Ωστόσο μέσα από το Sportime και τα MEGA Poll παίρναμε τον… σφυγμό του κόσμου, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ψηφίσουν το ποιος παίκτης θέλουν να αποχωρήσει και ποιος να παραμείνει.

Το ίδιο έγινε και ενόψει του μεγάλου τελικού, εκεί όπου το MEGA Poll του Sportime έβγαλε ξεκάθαρο νικητή, δείχνοντας πως τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά αν υπήρχε ψηφοφορία του κοινού.

Ο Φάνης Μπολέτσης ήταν με διαφορά ο πιο αγαπητός παίκτης του φετινού Survivor, με τον… νικητή τελικά, Ντάνιελ, να έρχεται τρίτος στην προτίμηση του κοινού.

Survivor Τελικός: Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor Τελικός: Ποιος θα κέρδιζε με ψηφοφορία;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα