ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ενδιαφέρον από Βραζιλία για Φαμπιάνο που θέλει Ελλάδα!

Φλουμινένσε και Βάσκο Ντα Γκάμα θέλουν τον Φαμπιάνο, αλλά ο βραζιλιάνος προτιμάει Ελλάδα!
Άρης: Ενδιαφέρον από Βραζιλία για Φαμπιάνο που θέλει Ελλάδα!

Ο Άρης περιμένει τον Φαμπιάνο. Ενδιαφέρον από ομάδες της πατρίδας του, αλλά ο βραζιλιάνος προτιμάει Ελλάδα για προσωπικούς λόγους.

Ο Άρης προσέγγισε εκ νέου τον Φαμπιάνο, καταθέτοντας βελτιωμένη πρόταση στον ποδοσφαιριστή και πλέον περιμένει την οριστική του απάντηση. Διαφορά στο οικονομικό υπάρχει και στον Άρη περιμένουν να δουν αν ο βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός χαμηλώσει τις απαιτήσεις του.

Την ίδια ώρα ΜΜΕ της πατρίδας του τον εμφανίζουν ως μεταγραφικό στόχο δύο ομάδων και πιο συγκεκριμένα της Φλουμινένσε και της Βάσκο Ντα Γκάμα.

Σύμφωνα με τα όσα εκφράζει στο στενό του περιβάλλον ο Φαμπιάνο ο επαναπατρισμός δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες του. Αν δεν προκύψει πρόταση απο ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που μπορεί να τον καλύψει οικονομικά, ο βραζιλιάνος στόπερ προτιμάει να παραμείνει στην Ελλάδα. Και αυτό έχει να κάνει με καθαρά προσωπικούς λόγους.

Ο Φαμπιάνο έχει ενημερώσει την διοίκηση του Άρη οτι το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση που του έχουν καταθέσει οι «κιτρινόμαυροι» για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ενδιαφέρον από Βραζιλία για Φαμπιάνο που θέλει Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!