ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Αυτός φεύγει με το που πήγε!

Ποιος δεν θα μακροημερεύσει στην ΑΕΚ.
ΑΕΚ: Αυτός φεύγει με το που πήγε!

Η μεταγραφή του στην ΑΕΚ έκανε εντύπωση σε πολλούς. Δεν βλέπεις κάποιον στα 29 του να φεύγει από τη Λαμία για ομάδα τέτοιου βεληνεκούς.

Από όποια πλευρά και να το πάρεις, αγωνιστικά δεν έστεκε αυτή η κίνηση. Ο Σωτήρης Τσιλούλης έκανε μία δεδομένα καλή σεζόν, αλλά έως εκεί. Σε 31 ματς είχε πέντε γκολ και δύο ασίστ.

Συνήθως αυτά δεν αρκούν για ένα τόσο μεγάλο βήμα στην καριέρα σου. Εκείνος, όμως, το πέτυχε και μαγκιά του. Το θέμα πια είναι η επόμενη ημέρα. Θα πείσει τον Ματίας Αλμέιδα για να παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ;

Το πρώτο όνειρό του το έκανε πραγματικότητα ο Τσιλούλης. Φόρεσε και επίσημα την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Κάνει προπονήσεις, έχει πάρει άρωμα από τη νέα του ομάδα και ελπίζει.

Αυτό από μόνο του δεν το λες και λίγο. Μιλάμε για έναν παίκτη που μέχρι πριν τέσσερα χρόνια ΔΕΝ είχε αγωνιστεί στην Super League 1. Μόνο που είναι ήδη γνωστό –και στο περιβάλλον του πως δύσκολα θα ξεχειμωνιάσει στο «Opap Arena».

Θα πρέπει να κάνει παπάδες στην προετοιμασία για να το γυρίσει. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι με το μέρος του. Όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα θα πακετάρει για άλλες πολιτείες. Το σίγουρο είναι πως ενδιαφερόμενοι υπάρχουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Αυτός φεύγει με το που πήγε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.