ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Αυτόν ήθελε να δώσει και δεν το κουνάει!

Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ δεν θέλει να το κουνήσει από την Τούμπα.
ΠΑΟΚ: Αυτόν ήθελε να δώσει και δεν το κουνάει!

Δεν είναι τυχαίο που ο Στέφανος Τζίμας έφυγε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Έπαιξαν πολλά ρόλο.

Για την υπόθεση του 18χρονου και το deal με τη Νυρεμβέργη τα αναλύσαμε. Κερδισμένες θα βγουν όλες οι πλευρές. Σχεδόν όλες για να είμαστε σωστοί, αφού ο εκπρόσωπός του έχασε πολλούς πόντους.

Αυτός ο δανεισμός, όμως, είναι και μία παραδοχή της παραμονής του Αλί Σαμάτα. Ο Αφρικανός αποτέλεσε μία από τις χειρότερες μεταγραφές του προηγούμενου καλοκαιριού σε όλη η Super League 1 βάσει των χρημάτων που παίρνει και των απαιτήσεων που υπήρχαν. Δεν κατάφερε ούτε στο ελάχιστον να πείσει.

Ιδανικά ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να τον δώσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Αφενός γιατί δεν είναι απλό να βρεθούν ενδιαφερόμενοι με τη χρονιά που έκανε και δευτερευόντως γιατί δεν θα βρει αλλού επταψήφιο συμβόλαιο με αυτή την εικόνα.

Δεδομένου πως οι «ασπρόμαυροι» θα πάρουν φορ και είναι διατεθειμένοι να δώσουν έως και δύο «χαρτιά», ο Σαμάτα θα περάσει τρίτος στην ιεραρχία πίσω από αυτόν που θα έρθει στην Τούμπα και τον φιλότιμο Μπράντον Τόμας.

Επομένως, ήταν αδύνατο να μείνει και ο Τζίμας για να κάνει τον τέταρτο επιθετικό. Κάτι τέτοιο δεν θα είχε καμία λογική και θα ήταν καταστροφικό για την εξέλιξη του μικρού. Στον ΠΑΟΚ το κατάλαβαν και τον άφησαν να φύγει δείχνοντας πως δεν θα βρουν λύση με τον Σαμάτα. Έτσι ο Τανζανός θα κοστίζει περισσότερο από κάθε άλλον τρίτο επιθετικό του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Αυτόν ήθελε να δώσει και δεν το κουνάει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.