ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Τέσσερις (μίνιμουμ) οι διαιτητές που θα βγουν εκτός πινάκων!

Τουλάχιστον τέσσερις οι διαιτητές που θα βγουν εκτός από τον πίνακα της Super League.
Διαιτησία: Τέσσερις (μίνιμουμ) οι διαιτητές που θα βγουν εκτός πινάκων!

Αρχιδιαιτητή δεν έχουμε, αλλά πλάνο για τους νέους πίνακες στη διαιτησία υπάρχει και θα υλοποιηθεί ανεξάρτητα ποιος θα αναλάβει επικεφαλής της ΚΕΔ.

Θα είναι ο Φέλιξ Μπριχ στον οποίο θα γίνει αν δεν έχει γίνει ήδη, εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση; Θα είναι κάποιος άλλος; Όπως και να’ χει, όποιος και να αναλάβει επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, το πλάνο για τους νέους πίνακες υπάρχει και θα υλοποιηθεί no matter what.

Το σενάριο να έρθει ο καινούργιος αρχιδιαιτητής και να μην πειράξει τίποτα, δεν συγκεντρώνει παρά απειροελάχιστες πιθανότητες. Δεν αποκλείεται οι πίνακες διαιτησίας να βγουν πριν έρθει ο διάδοχος του Φρόιντφελντ ή να τους φτιάξει εκείνος, αλλά με δεδομένες αλλαγές.
Το πλάνο της νέας τάξης πραγμάτων είναι να «φαγωθούν» τέσσερις διαιτητές. Τουλάχιστον τέσσερις για να είμαστε ακριβείς. Και επίσης ακούγεται οτι θα υπάρξουν και εκπλήξεις, αν και κάποιοι… συντηρητικοί θεωρούν οτι δύσκολα θα πειραχθούν κάποια ονόματα. Ισα – ίσα που εκείνα θα πειραχθούν πρώτα, αφενός για να επιβεβαιωθεί η νέα τάξη πραγμάτων (και) στη διαιτησία και να πάρουν το μήνυμα και οι υπόλοιποι.

Οποτε τα σενάρια οτι οι διεθνείς δεν θα πειραχθούν, δεν ισχύουν και δεν έχουν καμία βάση. Όλοι κινδυνεύουν, ανεξαρτήτως «ενσήμων» και σήματος. Η παλιά τάξη πράγματων με την νέα, συμφωνούν μόνο σε έναν διαιτητή! Σε κανέναν άλλον. Και αυτός δεν είναι διεθνής.

Από εκεί και πέρα, για τους τέσσερις που θα αποχωρήσουν – και κανένας εξ αυτών δεν έχει ανέβει στον πίνακα τα τελευταία δύο χρόνια – έχουν βρεθεί και οι αντικαταστάτες τους. Και μεσα σε αυτούς δεν είναι ένας, που θα ανέβαινε με την παλιά ΚΕΔ. Απλά να υπενθυμίσουμε τα ονόματα που έχει αποκαλύψει το Sportime. Ντάουλας, Κουκούλας, Βλάχος. Ο ένας εξ αυτών δεν ανεβαίνει σίγουρα. Όσοι προβλέπουν τον τελευταίο, να περάσουν από το ταμείο για να πληρωθούν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Τέσσερις (μίνιμουμ) οι διαιτητές που θα βγουν εκτός πινάκων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!