VIRAL

Σκυλακάκης σε στιλ «εδώ μωρέ, μιλάει ο Νατσιός, τελειώνει σε λίγο και φεύγουμε»

Ο υπουργός περιβάλλοντος ξέχασε το... περιβάλλον που ήταν.
Σκυλακάκης σε στιλ «εδώ μωρέ, μιλάει ο Νατσιός, τελειώνει σε λίγο και φεύγουμε»

Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης εκπροσώπησε την κυβέρνηση κατά την ομιλία του προέδρου της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρη Νατσιού και η παρουσία του ήταν από υποτιμητική έως αστεία.

Ο υπουργός περιβάλλοντος ξεχνώντας το… περιβάλλον στο οποίο βρίσκονταν άραξε… στη θέση του και αφού αρχικά έπαιξε με το κινητό του, μετά ξεκίνησε να μιλάει σχεδόν σταυροπόδι.

Όχι, δεν μίλησε διακριτικά, λίγο για ένα θέμα σοβαρό, μίλησε με την… ψυχή του, σε ένα ύφος ««εδώ μωρέ, μιλάει ο Νατσιός, τελειώνει σε λίγο και φεύγουμε».

Αυτή η αλαζονεία θα σας… φάει εκεί στην κυβέρνηση. Το έχουμε καταλάβει όμως πλέον δεν μπορείτε ούτε να το… κρύψετε για κανένα 20λεπτου που κρατά η ομιλία ενός πολιτικού αρχηγού.

Σκυλακάκης σε στιλ «εδώ μωρέ, μιλάει ο Νατσιός, τελειώνει σε λίγο και φεύγουμε»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκυλακάκης σε στιλ «εδώ μωρέ, μιλάει ο Νατσιός, τελειώνει σε λίγο και φεύγουμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.