ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντόρσεϊ, Έβανς και μια… βόμβα (Φουρνιέ)!

Ο Ολυμπιακός προχωράει στην απόκτηση του Ντόρσεϊ, ενεργοποιεί τη συμφωνία με τον Έβανς και ψάχνει και μια βόμβα για την περιφέρειά του.
Ντόρσεϊ, Έβανς και μια… βόμβα (Φουρνιέ)!

Προχωράει η «ερυθρόλευκη» ενίσχυση. Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινώσει επίσημα ο Ολυμπιακός την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Όλα δείχνουν πως θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Κίναν Έβανς και απομένει κάτι ακόμα για την περιφέρεια. Μια… βόμβα.

Αυτή η λέξη που δεν αρέσει στον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα είναι που λείπει από τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης που θα ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη. Ένας «φονιάς» που μπορεί να βρει σκορ από το τίποτα. Ο τύπος εκείνος που θα πάρει την απόφαση και την ευθύνη στην τελευταία επίθεση,

Αυτό ψάχνει ο Ολυμπιακός και περιμένει τις επιλογές από το ΝΒΑ. Τρεις είναι οι επιλογές που έχουν κυκλώσει οι «ερυθρόλευκοι». Ο Εβάν Φουρνιέ είναι η πρώτη και η καλύτερη. Δεν θα συνεχίσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και η συμφωνία του με μια ομάδα από τη Euroleague μοιάζει μονόδρομος για τον ίδιο. Διότι, τα χρήματα που μπορεί να βρει στην Ευρώπη είναι περισσότερα.

Δεν είναι όμως μόνο ο Γάλλος σουτέρ. Υπάρχει ο Πάτι Μιλς, Προχωρημένης ηλικίας μεν, τεράστιας κλάσης δε. Ο Αυστραλός Legend των Σπερς είναι σε σκέψη να δοκιμάσει στο ευρωπαϊκό επίπεδο. Τελευταία περίπτωση αυτή του Σβι Μίχαλιουκ. Διόλου εύκολο να φύγει από το NBA ο Ουκρανός, αλλά όχι και απίθανο.

Ντόρσει και Έβανς οι σίγουροι και ο… Φουρνιέ

Τα δεδομένα της περιφέρειας έχουν ως εξής. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα έρθει στη θέση του Κάνααν. Αν ο Ελληνοαμερικανός βρει τον εαυτό του και παίξει το μπάσκετ που έπαιξε με τον Ολυμπιακό μιλάμε για upgrade. Ξεκάθαρα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να έρθει και η ποσοτική ενίσχυση.

Από το Sportime διαβάσατε πως δεν πρέπει να «κάψουμε» την περίπτωση του Κίναν Έβανς. Τη στιγμή που τα περισσότερα μέσα έκαναν λόγο για… ναυάγιο. Η πρόθεση του Ολυμπιακού να τηρήσει τη συμφωνία ήταν σαφής. Απλώς έπρεπε να τσεκαριστεί η διάθεση του παίκτη για να αλλάξουν οι όροι.

Πλέον οι λύσεις για το 1-2 θα είναι: Γουόκαπ. Γκος, Ντόρσεϊ, Έβανς και ένας ακόμα. Βέβαια, ο Έβανς είναι από το 2025. Όλη η ιστορία είναι το κομμάτι που λείπει. Αν αυτό είναι ο Εβάν Φουρνιέ… καταλαβαίνετε.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ανεξάρτητη περίπτωση. Για την ώρα…

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντόρσεϊ, Έβανς και μια… βόμβα (Φουρνιέ)!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.