ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι συμβαίνει με το ζήτημα της αποκατάστασης των υγειονομικών που τέθηκαν σε αναστολή επειδή δεν εμβολιάσθηκαν

Τι σημειώνει η βουλευτής του Β1 Βορείου Τομέα Αθήνας, Ασπασία Κουρουπάκη, με φόντο ερώτησή της προς τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.
Τι συμβαίνει με το ζήτημα της αποκατάστασης των υγειονομικών που τέθηκαν σε αναστολή επειδή δεν εμβολιάσθηκαν

Επίσημη ερώτηση κατέθεσε η Ασπασία Κουρουπάκη, προς τον υπουργό Υγείας, για την αποκατάσταση των υγειονομικών που τέθηκαν σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού τους έναντι του COVID-19.

«Επανερχόμαστε στο φλέγον ζήτημα της αποκατάστασης των υγειονομικών που τέθηκαν σε αναστολή επειδή δεν εμβολιάσθηκαν έναντι του COVID-19. Η παράταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού (δια του ν.4917/22) και οι συνέπειες του μη εμβολιασμού (του ν.4820/21 του οποίου παρατάθηκε η ισχύς), εφόσον δεν πραγματοποιήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο “επαναξιολόγηση” των υγειονομικών δεδομένων», είναι, όπως προκύπτει από την αρ.2332/22 απόφαση του ΣτΕ, παράνομη», σημειώνει η βουλευτής του Β1 Βορείου Τομέα Αθήνας, με φόντο ερώτησή της προς τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ζητάμε να μάθουμε αν έλαβε ποτέ χώρα η επαναξιολόγηση των υγειονομικών δεδομένων που προέβλεπαν οι ως άνω νόμοι και ποιος ο αριθμός των υγειονομικών που είχαν τεθεί σε αναστολή», αναφέρει η βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, Ασπασία Κουρουπάκη, σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

Νατσιός: Αν μπει σε κίνηση η βλακεία ουδείς μπορεί να τη σταματήσει

Σκυλακάκης σε στιλ «εδώ μωρέ, μιλάει ο Νατσιός, τελειώνει σε λίγο και φεύγουμε»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι συμβαίνει με το ζήτημα της αποκατάστασης των υγειονομικών που τέθηκαν σε αναστολή επειδή δεν εμβολιάσθηκαν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.