ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξαλλος με το τρίτο φύλο στην πρόσκληση του πρύτανη του ΑΠΘ σε φοιτητές για το Europride

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για παράνομη ενέργεια του ΑΠΘ.
Έξαλλος με το τρίτο φύλο στην πρόσκληση του πρύτανη του ΑΠΘ σε φοιτητές για το Europride

Την αντίθεσή του στη ενεργή συμμετοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Euopride και την αφίσα που χρησιμοποίησε το ΑΠΘ, εξέφρασε μιλώντας στον Ant1 και το Γιώργο Λιάγκα, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Νίκος Παπαδόπουλος.

«Ζούμε την εκπόρνευση της κοινωνίας μας», σημείωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, επικαλούμενος τον Σαράντο Καργάκο, τον Έλληνα φιλόλογο, δοκιμιογράφο, ιστορικό και συγγραφέα.

«Δείτε τη μορφή του Αγίου Δημητρίου, κάτω κάτω στην αφίσα μαζί με το ουράνιο τόξο και το σύμβολο της ομοφυλοφιλίας», ανέφερε.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για παράνομη ενέργεια του ΑΠΘ να καλέσει τους φοιτητές (σ.σ. να συμμετέχουν στο Europride) την ώρα που όπως είπε «κλείνει στα μάτια του στους φτωχούς φοιτητές, στην έλλειψη κλιματισμού στις αίθουσες, που τα παιδία δεν αστυνομεύονται και χάνουν εξάμηνα και κλαίνε οι φτωχοί αγρότες που έχουν αυτούς του φτωχούς φοιτητές».

Ακούστε τι λέει «καλούμε τους φοιτητές, τις φοιτήτριες και ακούστε και φρίξτε τι λέει, και τα φοιτητά. Δεν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα τρίτο φύλο, δεν υπάρχει τρίτο φύλο, η επιστήμη δεν αναγνωρίζει τρίτο φύλο, η θρησκεία δεν αναγνωρίζει τρίτο φύλο», υπογράμμισε.

«Λέει ο κύριος πρύτανης, τα παιδιά μας, τα δικά μας τα παιδιά (σ.σ. φοιτητά). Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την κοινωνία με αυτό το πράγμα που κάνει», συμπλήρωσε ο βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΙΚΗ.

Διαβάστε επίσης:

Νατσιός: Αν μπει σε κίνηση η βλακεία ουδείς μπορεί να τη σταματήσει

Σκυλακάκης σε στιλ «εδώ μωρέ, μιλάει ο Νατσιός, τελειώνει σε λίγο και φεύγουμε»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έξαλλος με το τρίτο φύλο στην πρόσκληση του πρύτανη του ΑΠΘ σε φοιτητές για το Europride», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.