ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μεντόσα επιστρέφει στην Ελλάδα!

Ο Χαβιέρ Μεντόσα είναι έτοιμος να γυρίσει στην Ελλάδα.
Ο Μεντόσα επιστρέφει στην Ελλάδα!

Έφυγε από τη Super League 1 τον Ιανουάριο του 2023 μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Ιωνικό, αλλά ο Χαβιέρ Μεντόσα είναι έτοιμος να γυρίσει.

Τον Αργεντινό τον μάθαμε στα μέρη μας λόγω του Παναιτωλικού. Εκείνος τον έφερε από την Ινστιτούτο τον Αύγουστο του 2020. Μία διετία έκατσε εκεί και στη συνέχεια απέρριψε την πρόταση ανανέωσης των Αγρινιωτών για να πάει στη Νίκαια. Τα χρήματα ήταν περισσότερα, αλλά τελικά έφυγε νύχτα.

Στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στην Κύπρο παίζοντας με τη φανέλα της ΑΕΛ. Έφτασε στο πρώτο του εξάμηνο να αγωνιστεί έως και στον τελικό του Κυπέλλου. Εκεί έχασε το τρόπαιο από την Ομόνοια.

Ανανέωσε το συμβόλαιό του και τη χρονιά που μας πέρασε έπαιξε σε 26 ματς δίνοντας δύο γκολ και άλλες τόσες ασίστ. Μόνο που τα πράγματα στην ΑΕΛ δεν πάνε τόσο καλά. Δεν είναι τυχαίο που έφυγε κόσμος και υπάρχει διάθεση να το πράξουν και άλλοι.

Ο Μεντόσα είναι σε αυτούς που το ψάχνουν και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε και πάλι στα μέρη μας. Όχι φυσικά για να παίξει στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα που έχει μιλήσει μαζί του είναι η Κηφισιά. Έχει αρκετά υψηλές βλέψεις, θέλει να επανέλθει στα σαλόνια και οι επαφές με τον Αργεντινό είναι σε εξέλιξη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μεντόσα επιστρέφει στην Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.