ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Μπέος: Αυτούς τους διαιτητές θέλει να «καθαρίσει»! Οι δύο διεθνείς!

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει βάλει στο στόχαστρο του τρεις διαιτητές, οι δύο διεθνείς!
Μπέος: Αυτούς τους διαιτητές θέλει να «καθαρίσει»! Οι δύο διεθνείς!

Με συγκεκριμένους διαιτητές τα έχει ο Αχιλλέας Μπέος και θέλει να βγουν εκτός πινάκων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Το λόγο πήρε και ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος ήταν εξ αρχής δίπλα στον Μάκη Γκαγκάτση, ο ο οποίος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο Δήμαρχος Βόλου στην ομιλία του τα έβαλε με συγκεκριμένους διαιτητές, ουσιαστικά ζητώντας την παραπομπή τους από τους πίνακες και οι δύο εξ αυτών μάλιστα είναι και διεθνείς. Ήδη υπάρχουν κάποια ονόματα που είναι στην black list και έχει φωτογραφήσει το Sportime.

«Ήρθε η ώρα να καθαρίσετε από Μανούχους, Διαμαντόπουλους και Γκορτσίλες» είπε ο πρόεδρος του Βόλου, ο οποίος αναφέρθηκε σε χαρτάκια, χρηματισμούς για παίζουν νεαρά παιδιά στην Εθνική Νέων καθώς και στον τελικό του Κυπέλλου.

«Γονιός κατήγγειλε ότι του ζήτησαν λεφτά για να τον πάρουν στην Εθνική Νέων. Εσείς παίρνατε χαρτάκι από τη διοίκηση της ΕΠΟ Για το ποιος θα είναι που. Επιτέλους ένας τελικός να είναι γιορτή. Δεν είμαστε ικανοί ούτε αυτό να κάνουμε. Ελπίζω και εύχομαι η νέα τάξη πραγμάτων να κάνετε ομελέτα με αυγά και όχι δημόσιες σχέσεις».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπέος: Αυτούς τους διαιτητές θέλει να «καθαρίσει»! Οι δύο διεθνείς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.