ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ο Ολυμπιακός για Ουέρτα

Ο Σέζαρ Ουέρτα φαίνεται να έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό και στο Μεξικό θεωρούν πολύ πιθανή τη μεταγραφή στην Ευρώπη
Και ο Ολυμπιακός για Ουέρτα

Ο Σέζαρ Ουέρτα φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στην Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεξικάνος εξτρέμ έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό. 

Ο 24χρονος  (θα γίνει το Δεκέμβριο) διεθνής έχει ήδη συνδεθεί τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό. Φαίνεται, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, πως ο παίκτης έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό.

Είναι κάτι σύνηθες, ειδικά για ποδοσφαιριστές από τόσο μακρινές αγορές. Ο παίκτης να προτείνεται σε όλες τις ομάδες που μπορούν και να σηκώσουν το κασέ του αλλά και θέλουν παίκτη στη θέση. Στην περίπτωση βέβαια των κατόχων του Conference League, η τελική απόφαση ανήκει στον Μεντιλίμπαρ.

Ο Ουέρτα παίζει κυρίως αριστερά αλλά μπορεί να αγωνιστεί τόσο δεξιά στα εξτρέμ όσο και στη θέση πίσω από τον επιθετικό. Έχει συμβόλαιο με την Πούμας έως και το καλοκαίρι του 2025.

Να σημειωθεί πως στην πατρίδα του θεωρούν, πολύ πιθανό να φύγει φέτος με μεταγραφή. Για κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Και ο Ολυμπιακός για Ουέρτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).