ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γιατί βρέθηκε στον αέρα η μεταγραφή του Ποντένσε

Ο Πορτογάλος δέχτηκε μεγάλη πρόταση από συμπατριώτη του.
Ολυμπιακός: Γιατί βρέθηκε στον αέρα η μεταγραφή του Ποντένσε

Στον… αέρα βρέθηκε πριν λίγες μέρες η μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό, καθώς μπλέχτηκε στην υπόθεση και ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο νέος Πορτογάλος προπονητής της Φενερμπαχτσέ έκανε πολύ καλή πρόταση στον συμπατριώτη του, προσεγγίζοντας τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες.

Να σημειωθεί πως οι σχέσεις Μέντες – Μουρίνιο είναι… τυπικές, όμως όταν ρέει το χρήμα κανείς δεν λέει όχι σε μία προσέγγιση.

Το θέμα είναι όμως πως ο Ποντένσε ξέκοψε κάθε κουβέντα, καθώς έκανε γνωστό σε όλες τις πλευρές πως τον ενδιαφέρει να παίξει μπάλα μόνο στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι εκτιμούν πως με ένα ποσό λίγο κάτω από τα 7 εκατ. ευρώ η Γουλβς θα αφήσει τον παίκτη να κατηφορίσει στον Πειραιά, καθώς ο Ποντένσε έχει πει στους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας πως δεν τον συγκινεί η προοπτική να μείνει τα υπόλοιπά δύο χρόνια του συμβολαίου του στο Νησί.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Φορτούνη και γιατί πλέον δεν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός

Τέλος ο Ελ Κααμπί αφού ο Μουρίνιο έριξε πολλά λεφτά στο τραπέζι – Ο Μαροκινός ήταν με το στιλό να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Γιατί βρέθηκε στον αέρα η μεταγραφή του Ποντένσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.