ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα ντροπή για την ΑΕΚ έστω και σε φιλικό! Έχασε 6-0 από την Αλκμάαρ

Η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα με 6-0 από την Αλκμάαρ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε στην Ολλανδία.
Ήττα ντροπή για την ΑΕΚ έστω και σε φιλικό! Έχασε 6-0 από την Αλκμάαρ

Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτό μπορεί να το επικαλεστεί και η ΑΕΚ, ο οποίος στο πρώτο του φιλικό στην Ολλανδία, κόντρα στην Αλκμάαρ  γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 6-0.

Η Ένωση έχασε μόλις στο 3ο λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία, με την απόκρουση του Ογούσου σε κοντινό σουτ του Γαλανόπουλου.

Στο 10ο λεπτό από κλέψιμο της μπάλας και αντεπίθεση, ο Φαν Μπόμελ με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, ενώ στο 27′ ο Ζεφουίκ με πανομοιότυπο τρόπο έγραψε το 2-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα, από γύρισμα του Ρότα από δεξιά, ο Ελίασον στο ύψος της μικρής περιοχής βρήκε άτσαλα την μπάλα και επέτρεψε στον Ογούσου να μπλοκάρει.

Στο 43′ Μπουρμπάστερ βγήκε τετ α τετ με τον Θεοχάρη και πλάσαρε ιδανικά για το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα ο Ματίας Αλμέιδα άλλαξε όλη την ενδεκάδα, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά τη β’ ομάδα.

Στο 63′ από λάθος του Ραντόνια, ο Ντε Βιτ βρέθηκε μόνος με τον Αγγελόπουλο και πλάσαρε εύστοχα για το 4-0, πριν έρθουν άλλα δύο γκολ λίγο πριν το φινάλε.

Στο 88ο λεπτό από νέο λάθος στην άμυνα, ο Ντερόντε βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και με συρτό σουτ έκανε το 5-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90′ με συρτό σουτ ο Κάσιους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Θεοχάρης (46’ Αγγελόπουλος), Ρότα (46’ Κανελλόπουλος), Μουκουντί (46’ Χρυσόπουλος), Μήτογλου (46’ Ραντόνια), Χατζισαφί (46’ Πήλιος), Ελίασον (46’ Ζίνι), Γιόνσον (46’ Φοφανά), Γαλανόπουλος (46’ Ρουκουνάκης), Φερνάντες (46’ Τσιλούλης), Μάνταλος (46’ Μαχαίρας), Γκαρσία (46’ Θεοδωρίδης).

Άλκμααρ (Mάρτεν Μάρτενς): Οβούσου, Πενέτρα, Φαν Μπόμελ, Κλασιέ, Ντέκερ, Λάχντο, Σούτεν, Σμιτ, Μπούρμεστερ, Ζεεφούικ, Ντε Βίτ.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν: Βέρχουλστ, Κάσιους, Γκόες, Μαρτίνς, Κουπμάινερς, Μάινανς, Μπαζούρ, Ποκού, Σαντίκ, Φαν Μπρέντεροτ και Σμιτ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήττα ντροπή για την ΑΕΚ έστω και σε φιλικό! Έχασε 6-0 από την Αλκμάαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.