ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπαρτζώκας για πάντα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του προπονητή του Γιώργου Μπαρτώκα.
Ο Μπαρτζώκας για πάντα στον Ολυμπιακό

Γιώργος Μπαρτζώκας και Ολυμπιακός συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2026 με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να γνωστοποιεί την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Την ώρα που επικρατεί χαμός με τον Σάσα Βεζένκοφ και το μέλλον του, οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του «σκακιστή» της ομάδας για τα επόμενα 2 χρόνια τονίζοντας πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο μακροβιότερος προπονητής τους..

Λίγο νωρίτερα μάλιστα είχαν προαναγγείλει την ανακοίνωση με ανάρτηση στα social με… σκάκι και την απορία «Ποιος είναι έτοιμος για μια παρτίδα σκάκι;».

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής, ο οποίος έχει οδηγήσει την ομάδα μας στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2013 και του Διηπειρωτικού, σε τρία σερί φάιναλ φορ (Βελιγράδι 2022, Κάουνας 2023, Βερολίνο 2024), στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ελλάδος (2022, 2023), τριών Κυπέλλων Ελλάδος (2022, 2023 2024), καθώς και δύο Super Cup (2022, 2023) -και πλέον βάζει πλώρη για νέες επιτυχίες-, είναι ο μακροβιότερος κόουτς στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπαρτζώκας για πάντα στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις