ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Ραφίκ Τζιμπούρ βγαίνει μπροστά

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ σηκώνει μανίκια και η ΑΕΚ το επιβεβαιώνει με μία κίνηση.
ΑΕΚ: Ο Ραφίκ Τζιμπούρ βγαίνει μπροστά

Πέρασε από την ΑΕΚ ως παίκτης και με τα χρόνια φρόντισε να ξαναχτίσει τη σχέση του με τους ανθρώπους της ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Δεν είναι τυχαίο που από τότε που έγινε μάνατζερ ο Αλγερινός, έχει κάνει δουλειές με τους «κιτρινόμαυρους». Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Δεν ήταν και η μοναδική βέβαια.

Με τη νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΚ ο Τζιμπούρ βγαίνει μπροστά. Ακόμη δεν έχει λάβει επίσημα το χρίσμα για να στελεχώσει το νέο οργανόγραμμα της Ένωσης επί εποχής, Μάριου Ηλιόπουλου. Εξάλλου, εν μέσω μεταγραφικής περιόδου δεν είναι απλό βήμα το transition.

Ωστόσο, ο «τρομοκράτης» που εδώ και μία 3ετία έχει φορέσει το κοστούμι του agent στα Νότια Προάστια, λέει δεξιά και αριστερά να του προτείνουν παίκτες για λογαριασμό του «Δικεφάλου». Προφανώς και όχι εν αγνοία του club!

Και όσοι ήταν δύσπιστοι, πήραν το μήνυμά τους με την υπόθεση του Παπ Αμπού Σισέ. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού είναι μία καθαρά δική του επιλογή. Εκείνος το έτρεξε και το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Εφόσον πέσουν και οι υπογραφές, θα μπορούμε να μιλάμε για την πρώτη μεταγραφή της νέας εποχής στην οποία θα έχει βάλει το χέρι του ο Τζιμπούρ. Και ταυτόχρονα θα είναι μία επιβεβαίωση όλων όσων ακούγονται, ότι ο Αλγερινός βγήκε μπροστά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ο Ραφίκ Τζιμπούρ βγαίνει μπροστά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.